Ea e Maria Karina, tânăra omorâtă cu sânge rece de propriul iubit lângă Catedrala din Timișoara. Care este motivul crimei

Publicat: 21/09/2019 | 10:27

Au apărut primele poze cu tânăra care a fost omorâtă cu sânge rece de propriul iubit, aseară, în parcul aflat în spatele Catedralei din Timișoara. Maria Karina avea 21 de ani, iar în momentul în care a fost atacată de bărbatul care i-a promis că o va iubi, o va proteja și o va respecta… era însoțită de o prietenă, care a asistat terifiată la moartea acesteia.

Citește și: Primele imagini cu criminalul din Timișoara! Cosmin Titiș, încătușat după 3 ore de la uciderea iubitei sale, Maria Karina

Maria Karina, tânăra omorâtă cu sânge rece de propriul iubit lângă Catedrala din Timișoara

Maria Karina a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul ei, Cosmin Titiş, pentru că, spun surse din anchetă, el nu a putut să accepte că va fi părăsit. Frumoasa brunetă își dorea să pună punct relației toxice pe care o avea alături de tânăr, relatează observator.tv. Cei doi erau din Lupeni şi veniseră de mai multe luni în Timişoara.

Criminalul are 31 de ani şi nicio ocupaţie, iar vineri a urmărit-o pe fată, înarmat cu un cuţit. Karina se plimba în parc cu o prietenă. Nu a crezut nicio clipă că îşi va găsi sfârşitul într-un mod atât de violent.

Cosmin Titiș a venit după ea în parc, a chemat-o pe Karina ceva mai departe de prietena alături de care se plimba, au avut o scurtp discuţie şi brusc a scos cuţitul şi a lovit fără milă. A înjunghiat-o pe fată în gât, în piept şi în faţă, de mai multe ori. Criminalul a fugit apoi şi a fost prins după trei ore de la comiterea crimei.

Karina a murit în drum spre siptal, ea neputând supravieţui rănilor. Fata e plânsă de zeci de prieteni, şocaţi de sălbăticia atacului şi de felul în care şi-a găsit sfârşitul.