Primele imagini cu criminalul din Timișoara! Cosmin Titiș, încătușat după 3 ore de la uciderea iubitei sale, Maria Karina

Publicat: 21/09/2019 | 10:43

Vă prezentăm primele imagini cu Gheorghe Cosmin Titiș, tânărul de 31 de ani care și-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timisoara. După ce și-a încheiat planul diabolic, asasinul a fugit, lăsând-o pe tânără în agonie. Prietena care era cu Maria Karina a cerut ajutorul pentru aceasta și în timp ce medicii încercau să o țină în viață, polițiștii îl căutau pe criminal. El a fost încătușat la trei ore de la uciderea iubitei sale.

Citește și: Ea e Maria Karina, tânăra omorâtă cu sânge rece de propriul iubit lângă Catedrala din Timișoara. Care este motivul crimei

Criminalul Cosmin Titiș, încătușat dupa 3 ore de la uciderea iubitei sale, Maria Karina

În vârstă de 31 de ani, Gheorghe Cosmin Titis a fost prins de politisti la aproape trei ore de la momentul crimei. Tânărul a fost încolțit de politisții de la Biroul de Investigații Criminale împreună cu cei de la Secția 1 în zona localiății Giarmata Vii, lângă calea ferată, conform opiniatimisoarei.ro. Ulterior, el a fost dus la audieri la sediul Poliției Timiș.

Potrivit presei locale, la scurt timp după ce un echipaj al ambulanței a sosit la fața locului, au început manevrele de resuscitare pentru Maria Karina, chiar pe aleea din parc. Tânăra a fost transportată în stop cardio-respirator la Spitalul Municipal, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.