Ea e sotia unui cunoscut politician. Ce s-a intamplat dupa ce aceste poze au ajuns pe Internet: „Gata, e oficial”

Publicat: 26/03/2015 | 20:20

In urma cu doua saptamani, o serie de poze sexy cu sotia unui politician din Ucraina au facut inconjurul lumii. Indragostita pana peste cap de retelele sociale, Alena Politukha obsinuia sa pozeze zeci de fotografii la limita decentei.

Alena era casatorita cu Aleksandr Politukha, proaspat ales presedinte al raionului Dergaci, din regiunea Harkov. Cei doi au impreuna si un copil in varsta de 10 ani, insa asta nu a fost de ajuns pentru a fi impreuna tot restul vietii. Suparat pentru publicitatea negativa de care a avut parte dupa ce sotia sa a odata cu aparitia pozelor cu sotia sa in presa, acesta a luat o decizie radicala.

aneta

Aleksandr a depus actele pentru divort si nu a vrut sa-i dea sotiei sale niciun fel de explicatii. Alena, in varsta de 32 de ani, a declarat in presa locala ca sotul ei a plecat de acasa fara sa spuna nimic si nu s-a mai intors.

Aleksandr Politukha

Aleksandr Politukha este un prosper om de afaceri care a donat recent o suma impresionanta pentru a sprijini armata Ucrainei. Acesta nu a comentat in niciun fel activitatea sotiei sale pe retelele sociale.

aneta

“Sunt o mama. Sotul meu si cu mine avem impreuna un fiu. Suntem casatoriti de 10 ani. A plecat de acasa fara sa spuna nimic. M-a parasit pe mine si pe fiul nostru fara sa ne lase bani pentru a ne intretine”, a spus blondina.
 

Citește și...