Ea este Dana? Cu 120.000 de euro in cont dupa ce a castigat X Factor, Florin Ristei isi cinsteste iubita cu o masa la fast-food!

Publicat: 15/02/2014 | 19:40

Pustiul simpatic care facea furori cu refrenul "Ea este Dana, colega mea" in urma cu zece ani, a dat lovitura la X Factor, dar isi trateaza iubita cu o cina la fast-food!

Florin Ristei cu iubita - 6

Chiar daca a castigat marele premiu, in valoare de 120 de mii de euro, la concursul X Factor, Florin Ristei nu s-a lasat luat de valul celebritatii. Impreuna cu trei prieteni si insotit de iubita lui, tanarul artist se distreaza asemeni celor de varsta lui. 

Florin Ristei cu iubita - 1

In anii 2000 facea furori cu refernul „Ea este Dana, colega mea si vreau diseara sa ma vad cu ea”. La 26 de ani, Florin isi petrece serile in compania iubitei lui, o blonda voluptoasa pe care a rasfatat-o cu o masa la fast-food. Alaturi de cativa amici, cei doi indragostiti au savurat preparatele cu multe calorii, inainte de a intra la cinematograf.

Florin Ristei cu iubita - 4

Chiar si la masa, Florin nu s-a abtinut sa isi arate afectiunea fata de tanara domnisoara. Totusi, partenera blonda a parut mai atrasa de conversatia cu unul dintre amicii cantaretului.

Florin Ristei cu iubita - 2

Dupa ce si-au potolit foamea, cei doi indragositi au continuat seara cu un film. Pana sa ajunga la cinematograf, Florin nu si-a scapat iubita din ochi, insa s-a abtinut de la tandreturi in public.

Florin Ristei cu iubita - 1

 Pentru desert, cantaretul nu se multumeste cu prezenta iubitei, ci se opreste sa isi cumpere si cateva dulciuri, inainte sa intre in sala de cinematograf. Cat timp Florin isi alege cu grija delicatesele, iubita lui se vede nevoita sa isi petreaca timpul in compania amicilor iubitului ei.

Florin Ristei cu iubita - 7

 CITESTE SI…

Pile la X Factor? A cantat patru ani cu Dan Bittman, dar acum a ajuns in echipa Deliei! Vezi ce concurent are acest privilegiu

 

Florin Ristei cu iubita - 5

 

 

 

Citește și...