Ea este femeia care va mosteni toata averea Stelei Popescu! N-o sa crezi cu ce se ocupa nepoata actritei!

Publicat: 04/01/2015 | 16:10
Ea este femeia care va mosteni toata averea Stelei Popescu! N-o sa crezi cu ce se ocupa nepoata actritei!

La cei 79 de ani, Stela Popescu nu a vorbit de prea multe ori despre familia ei, iar cea mai mare curiozitate a publicului a fost nu doar ce avere a strans artista, ci mai ales cine o va mosteni!

Doamna teatrului romanesc, Stela Popescu, a facut de multe ori confesiuni uluitoare despre trecutul ei, cat si despre relatia cu iubire vietii ei, regretatul regizor Puiu Maximilian, pe care l-a considerat sufletul ei pereche.

Stela Popescu

Artista a ocolit de cele mai multe ori sa vorbeasca despre decizia pe care a luat-o atunci cand s-a hotarat sa nu aduca pe lume copii, desi a fost casatorita atatia ani. A spus doar ca nu a fost in totalitate decizia ei, ci si a regretatului sot care a avut un cuvant de spus.
Prin urmare, curiozitatea multora este inclusiv aceea cui va ramane intreaga mostenire a actritei.

Ea a decis sa faca public, recent, faptul ca a adoptat un copil, mai exact pe fiica fratelui ei, Doinita, care a venit in Romania la varsta de 15 ani si s-a lipit imediat de inima matusii ei.

Doinita Maximilian a fost infiata de Stela Popescu
Doinita Maximilian a fost infiata de Stela Popescu

“Eu traiam in Cehoslovacia, impreună cu mama mea si la varsta de 13 ani mi-a spus ca tatal meu natural e roman si locuieste in România, asa ca la 15 ani am plecat la el”, a spus Doinita intr-un interviu.

Averea actritei ramane la nepoata

Dupa ce au ajuns sa se sprijine reciproc si sa-si imparta afectiunea, in ecuatie a intrat si nepoata Stelei Popescu, de care artista a prins drag imediat, ba chiar a sfatuit-o sa se apuce de actorie. Zis si facut! Stana, caci asa o cheama pe tanara, s-a apucat de Universitatea Nationala de Arta teatrala pe care a absolvit-o cu succes, iar acum activeaza ca director de film.

Stanca a ajuns director de film
Stanca a ajuns director de film

Astfel, Stela Popescu s-a decis ca toata averea ei sa-i ramana Stanei, pe care o iubeste ca pe propriul ei copil.

Artista detine mai multe obiecte de arta, printre care si tablouri de mare valoare.
In casa unde locuieste detine mai multe obiecte de arta, printre care si tablouri a caror valoare depaseste mai multe mii de euro. Printre acestea se numara o pictura a celebrului Stefan Luchian si a lui Ion Pacea, pe care le-a cumparat in urma cu mult timp.

Ultimul tablou, cel semnat de Pacea, a apartinut lui Toma Caragiu, pe care Stela Popescu l-a cumparat dupa moartea lui, de la sotia acestuia.

(M.A.)