Edwina Voda, romanca ce machiaza vedetele la Hollywood: „Erau dimineti in care…”

Publicat: 29/10/2015 | 13:10
Edwina Voda, romanca ce machiaza vedetele la Hollywood: „Erau dimineti in care…”

Edwina Voda si-a inceput cariera in Romania, printre vedetele de la Buftea si din Pro TV. Acum, la 41 de ani, este in Canada, unde transforma actorii in varcolaci, vampiri, fantome, pentru serialul "Printre oameni".

Cine trece prin mainile Edwinei Voda se transforma in vampir sau varcolac. Michael Fassbender, Ben Hardy, Dominic Purcell si Donald Sutherland au simtit-o pe pielea lor.

Edwina Voda

Romanca ce machiaza vedetele la Hollywood a lucrat pentru producţii ca „X-Men: Apocalypse” sau „Being Human”, si a aplicat pudra pe nasul actorilor la -25 de grade Celsius.
„Erau dimineti in care ii aveam in rulota pe Jennifer Lawrence, Sophie Turner si Ben Hardy”, spune Edwina Voda.

Edwina Voda

 

CITESTE SI:

Anunt soc de la Hollywood! Jennifer Aniston divorteaza? Ce i-a facut sotul ei e spaima tuturor femeilor!

Edwina Voda

Edwina Voda traieste din 2007 in Canada. In 1995, era studenta la Litere si isi dorea sa devina profesoara de limba romana. Nici nu i-a dat prin cap ca ar putea avea o cariera la Hollywood, daramite sa devina detinatoarea trofeului „Canadian Screen Awards”, pentru „Cel mai bun machiaj”. Asta pana cand viata i l-a scos in cale pe Mircea Voda, cel pe care il numeste „cel mai mare si important machior din Romania, omul care a influentat si inspirat generatii intregi de artisti de cinema”.

Diana Iordache