El a DEZVIRGINAT-O pe Monica Gabor! Cum arata si cu ce se ocupa ACUM primul barbat din viata „Scorpiei”

Publicat: 29/10/2014 | 08:51
El a DEZVIRGINAT-O pe Monica Gabor! Cum arata si cu ce se ocupa ACUM primul barbat din viata „Scorpiei”

Dupa divortul Irinel Columbeanu, Monica Gabor a plecat in America si se pare ca ii merge din ce in ce mai bine acolo. Relatia dintre vedeta si milionar a fost extrem de mediatizata, insa, putin sunt cei care stiu cum arata primul iubit al "Scorpiei".

Alexandru Ganaite, iubitul din liceu al Monicai Gabor, s-a mutat din Bacau la Londra, unde este sofer la o firma. Moni si tanarul s-au cunoscut in 2004, in timpul liceului. „Eram singurul elev ortodox de la liceul Catolic din Bacau. Monica era eleva la Liceul Henri Coanda din Bacau, iar curtea scolii era comuna cu cea a liceului catolic”, marturisea Alexandru pentru ziarul „Ieseanul”, in urma cu ceva timp.

Monica Gabor

Din pacarte, cei doi au fost doar sase luni impreuna. “La fiecare aniversare a noastra, pe 23 a fiecarei luni, ne faceam cadouri si stateam toata ziua impreuna. Pe 23 mai 2004 a fost plecata la Brasov, era pentru prima data cand lipsea. M-am ofticat rau, dar ea mi-a facut o surpriza si a venit. Ei bine, eu m-am dus cu toate cadourile dupa mine si i le-am dat inapoi. Iar ea imi cumparase un cadou pentru ziua noastra!”, a mai declarat acesta.

Citeste si

Imagini in premiera cu Irinel si cu Monica Gabor! Nu i-ai mai vazut asa de cand erau casatoriti! Ce se intampla acum cu ei la mare

Adevarul motiv al divortului de Monica Gabor. Irinel Columbeanu spune, in sfarsit, ce a facut-o pe sotia lui sa nu-l mai doreasca

A revenit in tara, la un an de la moartea mamei ei

In luna august anul trecut, mama Monica Gabor a plecat dintre noi in urma unui accident stupid. Veronica Bulai a mers sa viziteze Pestera Polovragi, iar un bolovan s-a desprins din munte, subit, femeia gasindu-si astfel sfarsitul. In vara aceasta loc pomana de un an de la moartea Veronica Bulai, la Bacau, motiv pentru care Monica si Ramona au revenit in tara.

SURSA FOTO: Ieseanul.ro

L.L

Citește și...