Emily Burghelea, în poziții interzise minorilor, pe plajă. Și-a expus în toată splendoarea posteriorul de braziliancă și…

Publicat: 08/07/2020 | 23:38

O plajă de fițe din Mamaia a fost gazda celor mai „fierbinți” scene, după ce Emily Burghelea a îmbrăcat un costum de baie super-sexy  – format dintr-un “șnur” și două “batistuțe” – și și-a expus formele, în toată splendoarea. Atenție, imaginile sunt interzise minorilor.

Emily Burghelea a făcut Marea Neagră să fiarbă! Zilele trecute, fosta asistentă de la Acces Direct i-a lăsat pe turiștii de pe litoral fără replică, după ce și-a expus trupul fără cusur într-un costum de baie minuscul, care i-a scos în evidență formele de braziliancă. CANCAN.RO vă prezintă imaginile care vor pune pe jar toți bărbații!

(NU RATA: S-A ÎNDRĂGOSTIT, PE LOC, DE EMILY BURGHELEA: ”DOAMNE, CE ADORABILĂ EȘTI!”)

Emily Burghelea, poziții interzise minorilor

Vă povesteam, zilele trecute, că Emily Burghelea nici nu apucă să despacheteze bagajele, căci pleacă dintr-o vacanță în alta. Proaspăt întoarsă din Grecia, fosta asistentă de la Acces Direct s-a pregătit din nou de plecare, și-a luat gașca de prieteni și s-a oprit la Mamaia, acolo unde distracția a fost în toi din zori și până noaptea târziu.

Emily Burghelea, pictorial super-sexy

Ei bine, după ce s-a distrat o noapte întreagă la un club în aer liber, a dansat și s-a simțit extrem de bine, Emily Burghelea a decis că nu poate pleca de pe litoral fără un pictorial pe cinste. Zis și făcut! O bună prietenă a luat un aparat foto profesional și i-a făcut blondinei cele mai sexy fotografii. Noi, însă… am fost pe fază și am văzut totul!

Fotoreporterii CANCAN.RO au surprins-o pe Emily Burghelea în timpul ședinței foto de pe litoral! Îmbrăcată într-un costum de baie auriu, cu părul prins lejer în câteva codițe împletite, un machiaj discret și cu multă încredere în ea, Emily Burghelea a făcut deliciul privitorilor.

(CITEȘTE ȘI: LEGĂTURA NEŞTIUTĂ DINTRE EMILY BURGHELEA, ASISTENTĂ DEMISIONARĂ DE LA ACCES DIRECT ŞI STARUL MALUMA. A PETRECUT O NOAPTE ÎNTREAGĂ CU EL: „OMUL ERA ATÂT DE…”)

Fosta asistentă de la Antena 1 și-a expus formele în cele mai „obraznice” poziții. Emily s-a pozat pe o lebădă gonflabilă, pe malul mării, dar și în apă, iar momentele de neatenție ale acesteia au făcut ravagii printre bărbați. De ce spunem neatenție? Pentru că, la un moment dat, extrem de concentrată pe pozițiile sexy pe care urma să le abordeze, Emily s-a aplecat cam mult și a lăsat la vedere posteriorul de braziliancă pe care îl deține. Cu siguranță, nimeni nu s-a supărat pe o asemenea priveliște!

Emily Burghelea a făcut poze în cele mai „obraznice” poziții

Extrem de mândră de fotografiile realizate, blondina a fost toată numai un zâmbet și s-a bucurat să vadă că ședința foto a ieșit conform planului.

Emily Burghelea a demisionat de la Acces Direct

În urmă cu aproape o lună, Emily Burghelea și-a dat demisia în direct de la Antena 1, invocând un motiv halucinant. Blondina a mărturisit în fața telespectatorilor că Viorel o bate pe Vulpița, iar emisiunea „Acces Direct” ar mușamaliza violențele la care este supusă tânăra din Blăgești. Ulterior, la rampă au ieșit mai mulți martori care au confirmat spusele lui Emily Burghelea. Mai mult de atât, zilele trecute, CANCAN.RO vă povestea, în exclusivitate, ce se întâmplă cu soții Stegaru, atunci când nu sunt în platoul emisiunii care le-a adus celebritatea.

Potrivit informațiilor oferite de surse D.A.S. categoria A, din apropierea emisiunii, Vulpița și Viorel ar avea clauze stricte în contractul de colaborare cu Antena 1.

Astfel, odată cu prima lor apariție la „Acces Direct”, celor doi soți din Blăgești li s-ar fi impus anumite reguli pe care e musai să le respecte. (NU RATA: EMILY BURGHELEA, DEZMĂȚ TOTAL PE LITORAL! FOSTA ASISTENTĂ DE LA ACCES DIRECT A PETRECUT PÂNĂ DIMINEAȚA, ÎNTR-UN CLUB DE FIȚE)

„Veronica și Viorel sunt de-a dreptul «sechestrați» de echipa Acces Direct. După ce s-au mutat împreună în apartamentul din București, ei au fost tot timpul supravegheați, 24/24, de către Acces. În weekenduri au mai mereu filmări, iar, atunci când nu filmează, sunt verificați de reporteri. Reporterii vin la ei acasă, nu îi anunță, ca să vadă dacă respectă clauzele din contract. Atunci când nu pot ajunge la ei acasă, îi sună tot timpul, îi verifică.

Vulpița și Viorel de la „Acces Direct”

Practic, ei nu au prieteni, nu au viață personală, nu pot face nimic în afara emisiunii. Și cumpărăturile le fac tot reporterii pentru ei, numai să nu iasă din casă.
Dar lor le convine, ei se cred vedete și sunt fericiți cu viața lor. Se cred importanți, iubiți de oameni, se cred persoane publice. Ceea ce nu văd este faptul că au renunțat la viața lor personală, la copil, pentru aparițiile astea la televizor care oricum se vor încheia, la un moment dat”, ne-au spus sursele noastre, în exclusivitate.

Emily Burghelea a petrecut o noapte „nebună” alături de Maluma

Fosta asistentă de la Acces Direct nu face domnișoarele invidioase doar cu trupul său, ci și cu faptul că a petrecut o noapte nebună într-un club din Capitală, alături de nimeni altul decât Maluma! În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Emily Burghelea a povestit cum a ajuns să petreacă la aceeași masă cu idolul femeilor.

(VEZI ȘI: EMILY BURGHELEA, ADEVĂRUL DESPRE REVENIREA LA „ACCES DIRECT”! CE SPUNE FOSTA ASISTENTĂ TV)

„Ce povesteeee (râde, n.r.). Am fost la concertul lui, alături de prietenele mele și am stat chiar în fața scenei. Mă gândeam așa… Doamne, ce tare ar fi să-l cunosc pe omul ăsta. Nu l-am cunoscut, nu m-a luat pe mine, cum mi-am dorit atunci. Daaaar, după concert, am fost la Face Club, pentru că eu în perioada aia lucram cu Face, promovam clubul și făceam postări de acolo, din club, colaborări. 

Și mi-a zis PR-ul că Maluma era acolo, în club, era într-un separeu. M-a întrebat dacă vreau să merg la masa lui, am mers acolo, am petrecut toată noaptea, a fost super-mișto. Au petrecut până la 3 dimineața și au pierdut avionul. M-am împrietenit și cu managerul lui, ținem legătura și acum, pe Instagram. Sunt oameni foarte OK, foarte modești… 

Tot ce am regretat a fost că nu am avut curaj să facem o poză împreună… Omul era atât de modest și atât de prietenos, încât nici nu îți venea să-l rogi să faci o poză cu el, pentru că îl făceai să se simtă prost. Dar ăsta a fost singurul meu regret”, a spus Emily Burghelea, pentru CANCAN.RO. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.