Acasă » Exclusiv » Primele imagini cu Emily Burghelea după ce a părăsit “Acces Direct”. Am filmat-o alături de iubit, în timp ce…

Primele imagini cu Emily Burghelea după ce a părăsit “Acces Direct”. Am filmat-o alături de iubit, în timp ce…

De: Ramona Danciulescu 18/06/2020 | 23:44

CANCAN.RO a obținut primele imagini cu Emily Burghelea, de când asistenta de la „Acces Direct” a rămas fără loc de muncă. Mai mult, am aflat, în exclusivitate, cu cine își petrece timpul focoasa blondă și cine o consolează după ce între ea și Antena 1 a început un adevărat război. Am întâlnit-o pe Emily Burghelea în centrul Capitalei, așa cum nimeni nu a mai văzut-o până acum!

Luni, emisiunea „Acces Direct” a găzduit o demisie-bombă! Asistenta Emily Burghelea a izbucnit în lacrimi pe finalul programului TV și a mărturisit că nu mai poate lua parte la mușamalizarea violențelor la care o supune Viorel pe Vulpița. O zi mai târziu, echipa emisiunii de la Antena 1 i-a adus grave acuzații blondinei, spunând că, de fapt, aceasta a fost concediată din cauza faptului că a încălcat regulile și i-a chemat la ea acasă pe cei doi soți din Blăgești, pe care i-ar fi îmbătat și de care și-ar fi bătut joc.

(NU RATA: MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE! GAFA FĂCUTĂ DE ȘEFII DE LA ACCES DIRECT ÎNAINTE SĂ ANUNȚE AȘA-ZISA CONCEDIERE A LUI EMILY BURGHELEA)

Scandalul care a împărțit România în două pare că a zdruncinat-o puțin pe Emily Burghelea care, rămasă fără job de câteva zile, și-a găsit consolarea în brațele iubitului său.

Emily Burghelea, vizibil afectată de scandalul de la Acces Direct

CANCAN.RO vă prezintă primele imagini cu Emily Burghelea, de când aceasta nu mai ocupă postul de asistentă la Acces Direct. Blondina și-a luat iubitul de mână și au plecat împreună în oraș, pentru a rezolva câteva treburi urgente, dar și pentru a se relaxa.

Dacă la TV și pe rețelele de socializare apare mereu ca scoasă din cutie, fotoreporterii noștri au „prins-o în ofsaid” pe Emily. Fosta asistentă TV a ieșit din casă nemachiată. Probabil că nu are niciun fel de problemă să meargă pe stradă fără artificii de înfrumusețare.

Emily Burghelea, alături de iubitul său

(CITEȘTE ȘI: CUM ESTE PUSĂ VULPIȚA SĂ-ȘI BATĂ JOC DE EMILY BURGHELEA. „EROINA MEA, PORT OCHELARI PENTRU CĂ SUNT BĂTUTĂ”)

Mai mult, fosta asistentă din Antena 1 a adoptat o ținută lejeră, formată dintr-un top roz extrem de scurt, care îi lăsa abdomenul la vedere, o pereche de pantaloni albi stil „Boyfriend”, ușor lărguți și o pereche de papuci cu puf, asortați cu topul purtat. Părul l-a purtat, de asemenea, lejer și a întregit astfel look-ul natural de care, cu siguranță, fanii ei și trecătorii care au văzut-o pe stradă s-au bucurat.

Emily nu a ieșit singură la plimbare, ci alături de iubitul său, care îi este acum sprijin pentru a o face să depășească această situație ușor complicată în care se află.

Fosta asistentă de la „Acces Direct”, amenințată de echipa Antenei 1 cu proces?!

Demisia lui Emily Burghelea și faptul că a dezvăluit în direct motivul pentru care a ales să se despartă de Antena 1 sunt două lucruri care nu au pus într-o lumină foarte bună echipa „Acces Direct”. Care, din spusele fostei asistente, ar fi vrut să țină secret faptul că Vulpița este bătută de Viorel.

Tocmai de aceea, Emily Burghelea se află acum într-un adevărat război cu postul de televiziune pentru care a lucrat și, mai mult, ar fi fost amenințată de șefi cu un proces cât se poate de serios.

Emily Burghelea a demisionat de la „Acces Direct”

(VEZI ȘI: CE A RĂSPUNS EMILY BURGHELEA, ATUNCI CÂND I S-A SPUS CĂ SCANDALUL DE LA ACCES DIRECT E DIN CAUZA LIPSEI DE SUBIECTE)

Și asta pentru că situația ar fi stat cu totul altfel decât a susținut asistenta, în direct, când a anunțat că își dă demisia, ne-au mai dezvăluit surse din culisele emisiunii.

Fosta asistentă, acuzații grave la adresa emisiunii „Acces Direct”

Emily Burghelea a făcut un vlog în care a povestit varianta ei, în scandalul care a aruncat showbizul în aer.

„O să răspund, punctual, la fiecare acuzație pe care mi-au adus-o. În primul rând, Acces Direct minte când spune că m-a dat afară. Eu vă atașez aici actul cu demisia mea. Am spus asta și în direct, dar m-au tăiat, nu am avut cum să-mi termin fraza.

Acces Direct minte. Ei spun că am plecat la alt post, eu filmez… din curte. Acces Direct minte, au spus că eu i-am îmbătat pe cei doi, dar în realitate, nu i-a obligat nimeni să bea. Li s-a pus vin în pahar, într-adevăr, dar nu i-a obligat nimeni să bea. Fiecare a băut cum a vrut, cât a vrut. Acces Direct minte, ei spun că totul a plecat de la faptul că eu i-am chemat pe cei doi la petrecere, dar nu este adevărat. Nu m-au dat ei afară, am plecat eu, ca să știți. Dacă vreți să ascultați, vă spun eu ce s-a întâmplat.

Da, am sunat-o pe Vulpița și i-am chemat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic când am făcut treaba asta, i-am chemat ca pe niște prieteni, nu ca pe niște invitați în emisiune, tocmai de-asta le-am spus să nu povestească nimic în emisiune, pentru că nu voiam cameramani la petrecere. De fiecare dată când eu m-am văzut cu Vulpița sau Viorel au fost cameramani”, a spus Emily Burghelea, în vlogul său.

(VEZI ȘI: EMILY BURGHELEA, ULTIMATUM PENTRU FOSTUL COLEG RADU ROTARU, PE CARE ÎL ÎNDEAMNĂ SĂ SPUNĂ ADEVĂRUL DESPRE BĂTĂILE ÎNCASATE DE VULPIȚĂ: „O SĂ TE DUCI ÎN CAP”)

Mirela Vaida, acuzată și ea de Emily Burghelea

Tot în vlogul postat pe canalul său de Youtube, Emily Burghelea a atacat-o dur pe Mirela Vaida și a mărturisit că prezentatoarea de la Acces Direct spune lucruri frumoase despre ea la televizor pentru a câștiga simpatia fanilor, iar pe la spate o bălăcărește ca la ușa cortului.

Emily Burghelea, în platoul „Acces Direct”

„La grătar a fost a doua oară când Vulpița mi-a zis că este bătută. Prima dată mi-a spus atunci când a venit la mine acasă și a dormit cu mine. Antena 1 a pus-o să vină la mine, pentru că se certa cu Viorel. Nu mă plătesc cu un milion de euro ca să știu eu ce minciună trebuie să zic, ca să le iasă lor regia.

Mirela, eu te iubesc și te respect pentru că ești un artist, dar văd că de ieri până azi te-ai schimbat la 180 de grade. Ieri m-ai bălăcărit, iar azi spui că ți-am fost ca o soră, ca o fetiță… de ce, să atragi admirația publicului?” a spus Emily Burghelea, în vlogul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Cum transformi Dacia Duster în rulotă cu bani puțini - GALERIE FOTO
Cum transformi Dacia Duster în rulotă cu bani puțini - GALERIE FOTO
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent