EXCLUSIV. Legătura neştiută dintre Emily Burghelea, asistentă demisionară de la Acces Direct şi starul Maluma. A petrecut o noapte întreagă cu el: „Omul era atât de…”

Publicat: 06/07/2020 | 12:58
EXCLUSIV. Legătura neştiută dintre Emily Burghelea, asistentă demisionară de la Acces Direct şi starul Maluma. A petrecut o noapte întreagă cu el: „Omul era atât de…”

Emily Burghelea și-a deschis deseori sufletul în fața fanilor săi, mai ales după ce a demisionat de la Acces Direct. Focoasa blondină ne-a povestit, de această dată, unul dintre cele mai interesante episoade din viața ei. Protagoniștii? Ea și…Maluma!

Da, ați auzit bine. Emily Burghelea a făcut declarații exclusive pentru CANCAN.RO despre noaptea nebunească pe care a petrecut-o alături de marele stare Maluma, idolul tuturor femeilor. Ei, dar stați așa, nu vă gândiți la prostii. Haideți să o luăm cu începutul!

NU RATA – EMILY BURGHELEA, DEZMĂȚ TOTAL PE LITORAL! FOSTA ASISTENTĂ DE LA ACCES DIRECT A PETRECUT PÂNĂ DIMINEAȚA, ÎNTR-UN CLUB DE FIȚE

Totul a pornit în seara în care Maluma a concertat în București. Emily Burghelea și-a luat cele mai bune prietene și au plecat împreună la concertul pe care îl așteptau cu sufletul la gură. Fosta asistentă de la Acces Direct a avut norocul să stea chiar în fața scenei, să-l poată vedea în toată splendoarea lui pe Maluma. Chiar dacă dorința de a urca alături de el pe scenă nu i s-a îndeplinit, Emily a primit „jackpot-ul”!

A petrecut toată noaptea în club, alături de Maluma

Așa cum vă spuneam, Emily a trăit una dintre cele mai frumoase experiențe. Blondina s-a întâlnit în club cu Maluma și chiar a petrecut alături de acesta și echipa lui, până dimineața. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, fosta asistentă de la Antena 1 a făcut cele mai picante dezvăluiri.

„Ce povesteeee (râde, n.r.). Am fost la concertul lui, alături de prietenele mele și am stat chiar în fața scenei. Mă gândeam așa…Doamne, ce tare ar fi să-l cunosc pe omul ăsta. Nu l-am cunoscut, nu m-a luat pe mine, cum mi-am dorit atunci. Daaaar, după concert, am fost la Face Club, pentru că eu în perioada aia lucram cu Face, promovam clubul și făceam postări de acolo, din club, colaborări. 

CITEȘTE ȘI – CUM AU PRINS-O PE VULPIȚA CĂ MINTE DE ÎNGHEAȚĂ APELE! FANII LUI EMILY BURGHELEA: ”ȘI-A BĂTUT JOC DE TINE!”

Și mi-a zis PR-ul că Maluma era acolo, în club, era într-un separeu. M-a întrebat dacă vreau să merg la masa lui, am mers acolo, am petrecut toată noaptea, a fost super mișto. Au petrecut până la 3 dimineața și au pierdut avionul. M-am împrietenit și cu managerul lui, ținem legătura și acum, pe Instagram. Sunt oameni foarte ok, foarte modești… 

Tot ce am regretat a fost că nu am avut curaj să facem o poză împreună…Omul era atât de modest și atât de prietenos, încât nici nu îți venea să-l rogi să faci o poză cu el, pentru că îl făceai să se simtă prost. Dar ăsta a fost singurul meu regret” a spus Emily Burghelea, pentru CANCAN.RO.