Episod rupt din telenovele cu doua dintre amantele celui mai cunoscut lautar roman! S-au luat la pumni pe treptele facultatii

Publicat: 06/01/2015 | 12:22
Episod rupt din telenovele cu doua dintre amantele celui mai cunoscut lautar roman! S-au luat la pumni pe treptele facultatii

Nelu Ploiesteanu a fost pus la zid de cele trei femei din viata sa. In timp ce sotia il roaga sa se intoarca acasa, amanta pe care o are de mai bine de zece ani s-a paruit cu noua cucerire a lautarului, o moldoveanca focoasa de numai 25 de ani.

Viata lui Nelu Ploiesteanu pare rupta din filme si, desi a ajuns la varsta de 64 de ani, femeile inca se bat pe el. La propriu! Lautarul a decis in primavara anului sa paraseasca domiciul conjugal si sa se mute cu amanta, o femeie alaturi de care si-a construit o relatie paralela de mai bine de zece ani. Ca si cum doua doamne nu ar fi fost de ajuns, Nelu Ploiesteanu, spirit tanar si nonconformist, si-a gasit o a treia iubita. Mai exact, artistului i-a cazut cu tronc o blonda focoasa, originara din Moldova, in varsta de numai 25 de ani, aflata in Bucuresti pentru a urma studiile unei facultati private.

Nelu ploiesteanu

In urma cu doua luni, Elena Ploiesteanu declara pentru CANCAN.ro identitatea celei de-a doua amante, marturisind ca Nelu le intretine pe amandoua, neglijandu-si familia. Ei bine, dezvaluirile femeii au pus-o pe jar pe amanta oficiala, care a inceput sa il controleze pe lautar, pentru a afla daca este adevarat ca acesta o insala cu o tanara.


 Ploiesteanu a fost prins cu mata in sac!

 

Nici nu a trebuit sa faca multe investigatii, pentru ca adevarul a iesit imediat la iveala: 

Lautarul a fost imbracat la patru ace
Lautarul a fost imbracat la patru ace

„Sotia lui Nelu Ploiesteanu nu mintea, el chiar mai umbla dupa o fata. Amanata oficiala a dat nas in nas cu cealalta, chiar in fata unei facultati. Au avut o discutie aprinsa, s-au jignit si au fost la un pas de o paruiala ca in filme. Insa, in cele din urma, spiritele s-au calmat. Lautarul a iesit si el destul de sifonat, dupa ce amanta oficiala, cu care are o relatie de aproape zece ani, l-a tras la raspundere si l-a amenintat ca il paraseste.

Artistul este la un pas de divort
Artistul este la un pas de divort

In cele din urma, femeia l-a iertat, iar acum sunt bine”, a declarat o sursa apropiata cantaretului, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Confidentele unei neveste inselate! Cum comenteaza sotia lui Nelu Ploiesteanu deceniile adulterine in care s-a complacut!

Sotia lui Nelu Ploiesteanu este in fibrilatii de cand a aflat ce face lautarul cu amanta de Sarbatori! Si-a lasat baiatul fara….

 

Sotia i-ar putea cere daune morale!

 

Ramasa singura sa aiba grija de fiul sau bolnav, Elena Ploiesteanu se simte coplesita de tot ceea ce i se intampla si nu exclude varianta sa treaca la masuri mai grave: „I-as putea cere daune morale pentru toata suferinta pe care mi-a produs-o. M-am dedicat lui si copiilor nostri. Nu meritam asa ceva”, ne-a mai spus femeia.


Claudia Balan