EXATLON 12 octombrie. Doru Mureșan și-a pus la zid colegii: “Sunt perverși!” Ce l-a deranjat pe “Războinic”

Publicat: 12/10/2018 | 20:17

Doru Mureșan susține că Ana Otvoș, Ciprian Silași și Iulian Pîtea nu-l agrează absolut deloc, motiv petru care cei trei au făcut front comun împotriva lui. De altfel, Doru Mureșan nu a ezistat să-i numească pe aceștia “perverși” pe colegii de la “Războinicii”.

Cu siguranţă o să iau şi eu o medalie. Eu sunt încrezător, fizic mă simt foarte bine. Am o problemă la picior, dar sper să imi treacă, nu este ceva grav. Cu siguranţă, şi dacă aş avea medalie, tot m-ar propune la duel. Aici este vorba de un grup Otvoş-Silaşi-Iulian care pe mine nu mă prea agreează. Ei fac grupul lor, eu fac grupul meu. Mi se pare ca nu sunt la fel de transparenţi ca şi mine şi nu sunt la fel de sinceri. Joacă un rol diferit de care îl joc eu la Exatlon.

Ana Otvoş, Silaşi şi Iulian nu sunt chiar cei mai trasnparenţi, joacă jocurile lor, joacă strategii. Şi dacă aş avea zece medalii, tot m-ar propune la duel pentru că eu nu cred in sinceritatea lor. Cred ca sunt nişte persoane, de multe ori, chiar perverse.

Chiar la început, când am stat la baracă, Silaşi mi-a spus că aici trebuie sa fii pervers, altfel eşti luat de prost. Am spus că eu prefer să fiu băiat bun în continuare şi prefer să merg pe linia aceasta până la sfârşit. Eu nu o sa fac strategii sau alte lucruri”, a spus Doru Mureşan, conform wowbiz.ro.

Citește și...