EXATLON 14 octombrie. Lacrimi și durere pentru Naomi. Totul s-a întâmplat de ziua ei

Publicat: 15/10/2018 | 07:49

Naomi a fost eliminată de la Exatlon și a părăsit concursul în lacrimi, după ce a pierdut duelul cu adversara ei, Corina Petruț. A fost nominalizată la eliminare în mod unanim de echipa Războinicilor, mai ales din cauza faptului că nu știe să înoate.

Sunt foarte recunoscătoare că am ajuns aici, că am ajuns într-un asemenea concurs. Tot ce este aici te schimbă, îți schimbă mentalitatea, te face să îți prețuiești familia, să apreciezi persoanele din jur și tot ceea ce avem noi acasă. Sunt mândră că ma ajuns până aici. Este un moment dureros, nu este ușor să mă pronunț. Atât a fost să fie. Partea ciudata este că s-a întâmplat chiar astăzi, de ziua mea. Le doresc multă baftă Războinicilor. Să câștige, să nu mai piardă niciodată, nu mai există motiv că Naomi nu înoată”, a spus Naomi, cu ochii în lacrimi, conform wowbiz.ro.

E ciudat să concurezi cu o persoană dragă. E ca și când concurezi cu o soră. Emoțiile sunt foarte mari, încercam să ne ajutăm, ne spuneam ‘baftă’ de fiecare dată. Sunt niște sentimente amestecate. E fericire că rămân și tristețe pentru că Naomi pleacă. E ciudat”, a spus și Corina Petruț.

Citește și...