EXCLUSIV. Motivul pentru care Alex Bodi a agresat-o pe Bianca Drăgușanu! Ce i-a găsit în telefon

Publicat: 13/09/2019 | 11:24
EXCLUSIV. Motivul pentru care Alex Bodi a agresat-o pe Bianca Drăgușanu! Ce i-a găsit în telefon

S-a aflat motivul pentru care Alex Bodi a agresat-o pe soția lui, Bianca Drăgușanu! Potrivit unor surse sigure, extravagantul afacerist s-a înfuriat după ce a descoperit ceva în telefonul frumoasei vedete. Scandalul acesta are loc la doar o lună de când ei au mers în fața ofițerului de la Starea Civilă și s-au căsătorit. Fosta prezentatoare are o fetiță cu fostul soț, Victor Slav, iar actualul ei partener este tătic de două fete, pe care le are din relații diferite.

Citește și: Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a fost agresată de soțul său. Fosta prezentatoare de la Kanal D a făcut anunțul clar

Motivul pentru care Alex Bodi a agresat-o pe Bianca Drăgușanu! Ce i-a găsit în telefon

Bianca Drăgușanu și soțul ei au început să se certe puternic după ce afaceristul ar fi prins-o “în fapt”, au dezvăluit surse pentru Departamentul de Anchete Speciale al publicației Cancan (D.A.S), categoria A. Vedeta ar fi purtat o discuție cu o persoană pe WhatsApp, iar partenerul său ar fi văzut schimbul de replici și i-a cerut explicații. Discuțiile aprinse dintre cei doi au degenerat, iar de la tonul ridicat până la un moment violent n-a mai fost decât un pas. Enervat din cale afară, musculosul ar fi forțat-o pe soția lui să părăsească localul. “Pleacă acasă! Vin și eum să-mi iau hainele!”, a urlat Alex Bodi către soția sa, potrivit surselor D.A.S.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.