Publicăm filmările unice cu momentul în care Alex Bodi o agresează pe Bianca! Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Autor: M.B.
Publicat: 13/09/2019 | 06:30

În urmă cu câteva ore v-am prezentat, în premieră, AICI, amănunte șocante despre mega-scandalul din showbiz-ul românesc dintre Bianca Drăgușanu și soțul ei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate națională, filmările unice cu momentul în care Alex Bodi o agresează pe blondină. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!(CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU SEXOASA DE LA ANTENĂ & NOUL IUBIT!)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia filmărilor uluitoare cu momentul în care musculosul Alex Bodi o agresează pe Bianca Drăgușanu.(NU RATA, AICI: MĂLIN BOT, CA NABABUL CU LOGODNICA PRIN MAGAZINE! A SCOS ”LA INTERVAL” DITAMAI PORTOFELUL)

În imaginile ce sunt prezentate, în exclusivitate, de site-ul nr.1 din România, se vede destul de clar cum, în jurul orei 23.30 Bianca Drăgușanu și Alex Bodi părăsesc luxosul restaurant din zona Herăstru și se îndreaptă destul de agitați spre parcarea localului.

După ce au parcurs doar câțiva pași, de la ieșirea din local până-n parcare, musculosul o agresează pe Bianca. Imediat după ce este lovită de soțul ei, Bianca încearcă să riposteze și se agață de acesta. Cum este un bărbat plin de mușchi, Alex Bodi reușește cu ușurință să o ia pe soția lui pe sus și să se îndrepte spre ieșirea din parcare. Chiar dacă erau înconjurați de prieteni și de alți clienți ai localului, cei doi se pare că n-au ținut cont de nimic și potrivit zicalei populare ”și-au spălat rufele în public”.(NU RATA, AICI: CUM A REACȚIONAT CĂTĂLIN BOTEZATU DUPĂ CE A AFLAT CĂ FOSTA LUI IUBITĂ S-A MĂRITAT CU ALEX BODI: “BIANCA DRĂGUȘANU ESTE O…”)

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu părăsesc localul localul din Herăstrău extrem de agitați

De la ce a pornit scandalul!

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, disputa dintre cei doi a început după ce Alex Bodi ar fi prins-o ”în fapt” pe Bianca. Blondina ar fi purtat o discuție cu o  persoană pe WhatsApp. Imediat ce ar fi văzut discuția soției lui, musculosul i-ar fi cerut  socoteală. Discuțiile aprinse dintre cei doi au degenerat, iar de la tonul ridicat până la un moment violent n-a mai fost decât un pas. Enervat din cale afară, musculosul ar fi forțat-o pe soția lui să părăsească localul.(NU RATA, AICI: PRIMA DOVADĂ CLARĂ CĂ MARIO IORGULESCU ERA ”ABONATUL” UNUI TRAFICANT DE COCAINĂ!)

”Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele!”, a urlat Alex Bodi către soția sa, potrivit surselor D.A.S.

Momentul în care Alex Bodi o agresează pe Bianca Drăgușanu!

Bianca Drăgușanu a divorțat de Victor Slav în 2014!

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.(NU RATA,AICI: I-AU ”EXPLODAT” SÂNII SEXOASEI! PRIMELE IMAGINI CU DEZASTRUL DIN SUTIEN: ”SUNT FOARTE DEZAMĂGITĂ!”)

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.(NU RATA, AICI: ANDREEA ANTONESCU, GESTURI INTIME CU UN DJ! FILMĂRILE CONSFINȚESC DIVORȚUL!)

ORICE PRELUARE A CLIPULUI VIDEO ESTE INTERZISĂ ȘI VA ATRAGE PLATA COMPLETĂ A MATERIALULUI, 50.000 ron + tva/difuzare!

Cine deține dovezi sau informatii despre acest joc interesant ne poate scrie la pont@cancan.ro sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...