Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a fost agresată de soțul său. Fosta prezentatoare de la Kanal D a făcut anunțul clar

Publicat: 13/09/2019 | 10:56

Bianca Drăgușanu a reacționat la câteva ore după ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a făcut publice unicele imagini în care soțul ei o agresează într-o parcare de pe marginea lacului Herăstrău. Fosta prezentatoare de la Kanal D a făcut anunțul clar, iar apropiații și fanii săi i-au transmis numeroase mesaje.

Citește și: EXCLUSIV. Motivul pentru care Alex Bodi a agresat-o pe Bianca Drăgușanu! Ce i-a găsit în telefon

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a fost agresată de soțul său

Filmarea în care a fost surprins episodul violent dintre Bianca Drăgușanu și soțul său a făcut multă vâlvă pe Internet, dar și în lumea mondenă. Azi-noapte, în jurul orei 02:00, Bianca Drăgușanu a urcat pe Instagram Stories o poză în care apare o rochie realizată în atelierul ei de croitorie în vitrina unui magazin din Cluj-Napoca. Fericită că ale sale creații se vând bine și în alte orașe din țară, vedea a împărtășit acest succes în mediul online. Faptul că a ales să nu menționeze nimic despre trauma suferită i-a făcut pe unii dintre internauți să creadă că ea își dorește să uite cât mai repede acele clipe și că nu își dorește să vorbească, deocamdată, despre acest subiect delicat.

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a filmat după ce a fost agresată de soțul ei. Imaginile nu lasă loc de interpretări

Bianca Drăgușanu a făcut publică poza din dreapta colajului azi-noapte, în jurul orei 02:00 © Instagram Stories
Bianca Drăgușanu a făcut publică poza din dreapta colajului azi-noapte, în jurul orei 02:00 © Instagram Stories

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Citește și...