Acasă » Exclusiv » Familia ”Regelui de la Tărtășești”, în mijlocul unei povești halucinante. Miza: o rochie de mireasă! “M-a amenințat, ofer recompensă! În sediul Poliției…”

Familia ”Regelui de la Tărtășești”, în mijlocul unei povești halucinante. Miza: o rochie de mireasă! “M-a amenințat, ofer recompensă! În sediul Poliției…”

De: Claudia Voicu 03/12/2023 | 23:40

Numele uneia dintre cele mai bogate familii din România apare într-o poveste halucinantă. O tânără o acuză pe Bianca Rusu, soția nepotului fostului primar din Tărtășești, Ion Rusu, că a păgubit-o cu 2.200 de euro. Scandalul a plecat de la o rochie de mireasă, pe care a dus-o la magazinul de haine deținut de Bianca Rusu, pentru a fi vândută. Femeia spune că rochia, pe care a dat 6.000 de euro, nu s-a vândut, iar atunci când a recuperat-o de la magazin a avut un șoc: era ruptă și murdară. Tânăra crede că patroana a închiriat rochia altor mirese, iar întreaga poveste s-a lăsat cu reclamație la Poliție și la ANPC. CANCAN.RO are toate detaliile.

Familia fostului edil din Tărtășești, Ion Rusu, supranumit “Regele de la Tărtășești”, este una dintre cele mai înstărite din țară. Ion Rusu și fratele lui, Viorel, dețin o avere de milioane de euro, bolizi de lux și vile somptuoase, bunăstare de care se bucură, desigur, și copiii lor, dintre care unii s-au așezat la casele lor.

Este și cazul lui Marius, unul din ”prințișorii de la Tărtășești, nepotul fostului primar. El este căsătorit cu Bianca Rusu, o figură relativ cunoscută în lumea modei, ea cochetând cu designul vestimentar. Bianca are un magazin unde se închiriază și se vând ținute de ocazie, inclusiv rochii de mireasă, unele făcute la comandă în atelierul ei.

Bianca, alături de soțul ei, Marius Rusu
Bianca, alături de soțul ei, Marius Rusu, unul dintre „prințișorii Tărtășeștiului”

Bianca Rusu se bucură de popularitate în mediul online și aparent nu duce lipsă de clientelă, doar că nu toată lumea pleacă mulțumită de la magazinul ei.

Război cu familia ”Regelui de la Tărtășești”

Simona Zaharia este o clientă care a ajuns să facă plângere la Poliție după ce a călcat pragul magazinului Bianca Rusu Design. Totul a plecat de la o rochie de mireasă, pe care Simona a lăsat-o pe mâinile Biancăi Rusu pentru a fi vândută în regim de consignație.

(VEZI AICI: BEBINO ȘI ATICU DIN CLANUL CĂMĂTARU AU DEZLĂNȚUIT IADUL LA O PETRECERE DE MILIONARI. MĂCEL CU INTERLOPI LA ZIUA UNUIA DINTRE PRINȚIȘORII DE LA TĂRTĂȘEȘTI)

Rochia a costat 6.000 de euro, dar, ca să se vândă mai ușor, proprietara ei a convenit cu Bianca Rusu ca prețul la vânzare să fie de 2.200 de euro. După un an în care a tot sunat să întrebe dacă a apărut vreo clientă interesată de rochie și mereu a primit răspuns negativ, Simona a decis să o ia de la magazin.

”Era murdară, plină de noroi, de mâncare și avea voalul rupt”

Când vânzătoarele i-au înapoiat rochia, femeia, care a muncit din greu ca să-și permită o extravaganță vestimentară în ziua nunții, a avut un șoc. Rochia nu ar mai fi arătat deloc așa cum o lăsase la magazin, ci ar fi fost deteriorată.

Rochia era murdară, plină de noroi, de mâncare și avea voalul era rupt. Mi-a nenorocit rochia. Eu am fost un om de bună credință, nu mi-a dat prin cap să fac proces-verbal de predare-primire, iar contractul de custodie este făcut în favoarea ei. Cu toate acestea, a scris cu mâna ei că a evaluat bunul la 2.200 de euro.

Cine ar fi evaluat la așa sumă o rochie care nu era într-o stare bună? După nuntă, am dus-o la o spălătorie scumpă și când am luat-o arăta impecabil, era ca nouă. La magazin am lăsat-o cu tot cu accesorii, cu husă și umeraș, iar când mi-au dat-o înapoi, era mototolită într-o pungă”, ne-a spus Simona Zaharia.

Simona a primit rochia într-o stare de nedescris
Simona a primit rochia într-o stare de nedescris

(NU RATA: GINERELE ŞI FRATELE ”REGELUI DE LA TĂRTĂŞEŞTI” SUNT ACUZAŢI CĂ AU TOCAT ÎN BĂTAIE UN BĂRBAT ”PĂPUŞELUL ŞI MILIONARUL SMARDOI M-AU DESFIGURAT LA MANELE!”)

„Soțul meu este șofer, am strâns cu greu cei 6.000 de euro”

Când a văzut cum arată rochia, tânăra s-a gândit că fusese închiriată altor mirese și a luat legătura cu Bianca Rusu pentru a regla problema. Soția nepotului fostului edil din Tărtășești a negat însă acest lucru, moment în care situația a escaladat.

Soțul meu este șofer, iar eu sunt make-up artist și am strâns cu greu cei 6.000 de euro pentru rochia asta, dar am zis că o dată în viață sunt mireasă. Dacă aveam mulți bani și nu aș fi muncit atât de mult ca să mi-o cumpăr, aș fi zis lasă că o țin ca amintire. La un moment dat, Bianca Rusu mi-a spus că poate o fi închiriat-o Rodica, o angajată de acolo.

Odată cu rochia de mireasă, am mai lăsat la magazin și alte două rochii de ocazie, care și alea au fost închiriate. Pe cele două rochii, care erau tot așa, deteriorate, mi-a dat banii, pentru că era o sumă mai mică, 3.200 de lei”, ne-a mai povestit Simona Zaharia.

Simona Zaharia a dat 6.000 de euro pe rochia de mireasă pe care spera să o vândă prin magazinul Biancăi Rusu
Simona Zaharia a dat 6.000 de euro pe rochia de mireasă pe care spera să o vândă prin magazinul Biancăi Rusu

Oferă recompensă miresei care a închiriat rochia

Pentru că nu a reușit să ajungă la nicio înțelegere pe cale amiabilă cu Bianca Rusu, femeia a făcut plângere la Poliție și la ANPC, dar a contactat și câțiva avocați. Mai mult, ea strânge probe și mărturii de la alte persoane care au avut experiențe similare cu soția nepotului fostului edil din Tărtășești.

Am înțeles că nu sunt singura care a avut astfel de probleme cu ea. Am primit mesaje de la mai multe persoane care mi-au povestit experiențele lor neplăcute cu Bianca Rusu. Avocații pe care i-am contactat i-au trimis notificări, dar degeaba. Nu am bani de cheltuit pe avocați, dar vreau să mi se facă dreptate și mă gândesc să apelez la justiție.

Chiar în sediul Poliției mi-a râs în nas, spunând că nu am dovezi, iar ulterior m-a amenințat, spunându-mi că soțul ei este în Top 300”, a adăugat Simona Zaharia.

Ca să o găsească pe mireasa căreia magazinul i-ar fi închiriat rochia fără știrea ei, femeia este hotărâtă să meargă până-n pânzele albe. Ea vrea chiar să-i ofere miresei respective sau altei persoane care îi poate da detalii despre ea o recompensă de 200 de euro.

CANCAN.RO a încercat să ia legătura cu Bianca Rusu pentru a-și spune punctul de vedere, dar aceasta nu a răspuns solicitării, pe care i-am adresat-o prin intermediul a două angajate de la magazinul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Un bărbat deghizat în FEMEIE a reușit să fure 20.000 de lei de la indivizii pe care îi seducea: „M-a abordat o doamnă, m-a hipnotizat pe loc”
Un bărbat deghizat în FEMEIE a reușit să fure 20.000 de lei de la indivizii...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 18 mai 2024. Dragostea plutește în aer pentru Raci
Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 18 mai 2024. Dragostea plutește în aer pentru Raci
Horoscopul Wuyku, zodiacul cu doar patru zodii. E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul
Horoscopul Wuyku, zodiacul cu doar patru zodii. E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul
Devine obligatoriu din 7 iulie. Dispozitivul pe care toate mașinile trebuie să-l aibă la bord
Devine obligatoriu din 7 iulie. Dispozitivul pe care toate mașinile trebuie să-l aibă la bord
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA  pe care le-au numit „distructive şi ostile
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Codul rutier: Obligații pentru conducătorii auto care tractează alte vehicule
Codul rutier: Obligații pentru conducătorii auto care tractează alte vehicule
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani
CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără...
Țara cu cei mai mulți miliardari care e plină de cartiere întregi de locuințe abandonate sau neterminate. Piața imobiliară s-a prăbușit brusc
Țara cu cei mai mulți miliardari care e plină de cartiere întregi de locuințe abandonate...
Alina Bădic, explicații despre legea rezonanței. Cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Așa o să avem șanse mai mari la bani și fericire
Alina Bădic, explicații despre legea rezonanței. Cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Așa o...
×