Fanii, SOCATI! Madonna si-a aratat ASTA pe internet! „Este ABSOLUT SCARBOS”

Publicat: 25/03/2014 | 00:00
Fanii, SOCATI! Madonna si-a aratat ASTA pe internet! „Este ABSOLUT SCARBOS”

Cunoscuta pentru ca este intr-o forma de invidiat la cei 55 de ani ai sai, Madonna a vrut sa le arate fanilor ca nu are nevoie de absolut niciun fel de retus pentru a fi frumoasa, asa ca s-a pozat exact cum a lasat-o Mama Natura.

Cu un machiaj care nu ii ascundea foarte bine semnele varstei, purtand un sutien negru si cu… bratul ridicat! Asa s-a pozat Madonna, lasand sa se vada pilozitatea de la subrat.

Madonna

„Long hair… Don’t Care!/ Par lung… Nu-mi pasa!”, a scris Madonna pe contul sau de Facebook.

Madonna

____

CITESTE SI:

VIDEO Dupa Angela Merkel si Schumacher, si Madonna s-a accidentat la ski. Momentul a fost filmat de paparazzi

El e noul iubit al Madonnei! Celebra cantareata a facut o OBSESIE pentru tinerei, iar ultima cucerire nu face exceptie!

_____

Cei mai multi au criticat aparitia divei, spunand ca parul de la subsuoara arata lipsa igienei. „Eso no es questión de libertad… sino de higiene! Que asco!/ Asta nu tine de nonconformism, ci de igiena! Ce scarbos!”, „Old face, young body, bad hair…/ Fata batrana, corp tanar, par urat!”, „Pues a mi no me gusta me da asco!/ Mie nu imi place, e scarbos!”, i-au scris fanii pe pagina de socializare.

Madonna

Nu este singura care a pozat cu par la subrat

Chiar daca admiratorii Madonnei s-au declarat dezgustati de imaginea in care idolul lor apare cu par la subrat, de-a lungul timpului, mai multe vedete de la Hollywood au pozat asa.

Sophia Loren

Gaby Hoffman, Julia Roberts, Sophia Loren, Emer O’Toole, Fergie si Hilary Swank sunt doar cateva din starurile care si-au afisat „podoaba” de la axila.

R.O.

Citește și...