Preşedintele muzicii uşoare româneşti, Jolt Kerestely: ”În muzică am fost ca Boloni în fotbal”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Home » Exclusiv » Fenomenul Andre a revenit în forță de Sărbători! Andreea Antonescu și Andreea Bălan, din nou împreună, pe scenă

Fenomenul Andre a revenit în forță de Sărbători! Andreea Antonescu și Andreea Bălan, din nou împreună, pe scenă

De: Cristian Blanuta 25/12/2021 | 21:30

CANCAN.RO vă prezintă detalii inedite despre trupele românești care au făcut furori în trecut, iar astăzi a venit rândul trupei Andre. Le cumpărai albumele și casetele de la chioșcuri de ziare și dădeai casetofonul tare, ori de câte ori le ascultai piesele. Au fost virali când nu exista termenul de ”viral”, au adunat sute și poate mii de concerte, dar s-au destrămat și mai toată lumea a uitat. Ce formație putea fi mai potrivită pentru acest Crăciun dacă nu cea care a lansat hit-ul ”Moșule, ce tânăr ești!”.

”La întâlnire” este piesa care avea să facă debutul uneia dintre cele mai iubite trupe românești ale anilor 2000. Adolescenții au fost, pur și simplu, cuceriți de cele două fete voioase foc, dar care au trasat nu numai linia melodică a timpurilor, ci și vestimentația, una ieșită din comun, mult prea îndrăzneață pentru acele vremuri.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan erau vedetele acelor timpuri în care curentul Andre era de nestăvilit. Aveau să se despartă, dar, după ani, mirajul a reapărut. Fetele sunt, din nou, împreună pe scenă. Detaliile vi le prezintă CANCAN.RO.

Toamna anului 1998. Andreea Bălan o cunoaște pe Andreea Antonescu la emisiunea pentru copii ”Ba da, Ba nu”, iar de acolo nu a mai fost decât un pas: s-a născut proiectul Andre! În linie dreaptă și sigură au mers cele două artiste. Un succes național s-a dovedit a fi trupa, ba chiar a depășit și granițele țării, target-ul ei de audiență fiind adolescenții.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, solistele fenomenului Andre

Totul a curs, apoi, de la sine. Pe stilul adoptat, unul ușor, accesibil, melodii ritmate, farmecul lor irezistibil, a venit apoi totul. Cu ”Liberă la mare”, melodie care avea să fie șlagărul anului la secțiunea dance a Festivalului Mamaia 1999, au continuat garantarea celebrității.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU: ”ÎN PERIOADA ANDRE, CÂȘTIGAM UN APARTAMENT PE LUNĂ!”. ARTISTA DEZVĂLUIE CE A FĂCUT CU BANII PE CARE ÎI ÎNCASA ÎN VREMURILE CÂND CONCERTA ÎN TOATE ORAȘELE ȚĂRII

”Moșule, ce tânăr ești”, ”Lasă-mă papa la mare”, ”Prima iubire”, ”Am să-mi fac de cap” sau ”Flori de tei” sunt câteva dintre piesele pe care publicul adoloscentin le-a îndrăgit și fredonat din prima clipă. Doar că ”fenomenul Andre” punea punct, brusc. Andreea Bălan și Andreea Antonescu se certau, iar trupa se desființa. Fiecare mergea pe drumul ei, în cariere solo. Se întâmpla la scurt timp după ce, în 2001, Andre era desemnată drept ”Cea mai bună trupă pentru adolescenți”.

Formația a avut un impact atât de puternic încât a devenit cea mai vândută trupă românească, cu 4 discuri de platină și unul de aur pentru cele 1,2 milioane de articole vândute.

Motivele destrămării trupei Andre

După mulți ani, Andreea Bălan și Andreea Antonescu aveau să-și vorbească. Aveau să și dezvăluie motivul pentru care au ajuns la neînțelegerii din cauza cărora Andre s-a desființat. „Noi am crezut foarte multe lucruri greşite una despre alta. Noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta. Noi ne-am chinuit mult în André, am fost chinuite, iar taţii noştri în loc să ne unească, ne despărţeau. Iar acea ruptură a fost atât de mare încât nu am mai reuşit să mai comunicăm. Eu m-am chinuit ani să scap de nişte traume şi de nişte complexe pe care le-am acumulat în André.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au filmat cu Iuliana Beregoi

Îmi pare rău că părinţii noştri nu au ştiut cum să ne apropie. Eram nişte copiliţe de 13 ani frustrate, geloase şi supărate. Toată lumea întreabă de ce ne-am separat, de fapt au fost foarte multe lucruri grele în spate, nişte dureri, nişte suferinţe şi nişte complexe, nişte trăiri pe care oamenii nu le ştiu. În culise noi plângeam şi eram nefericite”, a povestit Andreea Bălan.

NU RATA: CE SPUNE ANDREEA ANTONESCU DESPRE ÎNTÂLNIREA NOCTURNĂ CU PATRONUL DE RESTAURANTE! AVEM PRIMA REACȚIE A CÂNTĂREȚEI!

„Când ne-a fost greu, noi am fost una lângă cealaltă, dar erau orgoliile atât de mari şi frustrările acumulate atât de multe şi preferam atât de mult să ne învinovăţim una pe cealaltă şi să ne amintim numai ce a făcut cealaltă şi faptul că noi n-am greşit, încât tu nu ai crezut niciodată că eu te-am iubit pe tine. Nici nu mai voiam să vorbim una cu alta, deşi la început eram chiar foarte bune prietene”, a completat Andreea Antonescu.

Trupa Andre s-a reunit și au adus o nouă versiune de ”Moșule, ce tânăr ești!”

”Reset la inimă!” Era titlul piesei scoasă, la aproape 20 de ani de când trupa Andre se ”rupea”. Împăcarea a survenit în 2019, când Andreea Bălan și Andreea Antonescu anunțau revenirea, împreună, pe scenă. Și tot sub denumirea Andre. Andreea Antonescu a fost aceea care a dat marea veste, printr-un mesaj emoționant, în care a vorbit despre tatăl ei mort, nimeni altul decât creatorul proiectului muzical, alături de Săndel Bălan.

“I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele”, a scris Andreea Antonescu pe contul ei de Instagram. Sigur, solistele își continuă și cariera solo, iar Andreea Antonescu avea să scoată un colind chiar în această iarnă, pentru Crăciunul 2021.

Proiectul Andre continuă

Nu a fost un simplu foc de paie. După ”Reset la inimă”, a urmat surpriza, pregătită pentru acest Crăciun. ”Moșule, ce tânăr ești!” cântată alături de idolul adolescenților, Iuliana Beregoi! Proiectul de Crăciun nu a fost deloc ușor. S-a muncit pe brânci, cu o filmare care s-au bifat nu mai puțin de 12 ore.

„Piesa «Moșule, ce tânăr ești» se cântă de o sută de milioane de ani! Mai ales în perioada asta a anului, alături de colindele lui Hrușcă. Ne-am gândit să încercăm să intrăm în forță și în generația care nu a crescut cu noi. De asta am ales-o pe Iuliana! Pentru că e una dintre reprezentantele generației noi, care face ce am făcut și noi în perioada Andre. Are continuitate, e iubită de multă lume și, foarte important, are o imagine curată.

AFLĂ AICI: CANCAN.RO A GĂSIT-O PE STRĂZILE DIN DUBAI PE ANDREEA BĂLAN! CU CINE ÎȘI PETRECE TIMPUL JUMĂTATEA BLONDĂ A TRUPEI ”ANDRE”

Piesa nouă a fost trimisă în mai multe studiouri până să ajungă la forma finală, pentru că pretențiile noastre sunt mari având în vedere impactul pe care l-a avut melodia inițială. Ne-am dorit să fie minimum o variantă la fel de bună!

Clipul s-a filmat dintr-o singură bucată, în 12 ore, fără oprire! A fost implicată o armată de oameni. Ne simțim bine că am revenit. Și anul trecut am mai filmat cu Andreea.

Înainte de toate a fost dorința publicului. Oamenii ne-au tot întrebat de ce nu ne împăcăm, de ce nu reunim trupa. Când vezi cât de dorită e formația, nu ai cum să nu te bucuri. Au existat și ceva emoții, pentru că noi am lăsat proiectul «Andre» la un nivel foarte înalt, iar revenirea nu trebuia să dezamăgească”, a avea să dezvăluie Andreea Antonescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
FOTO. Acum pozează aproape goală! Era „noua Sharapova”, dar a ales meseria asta
FOTO. Acum pozează aproape goală! Era „noua Sharapova”, dar a ales meseria asta
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
6 pești TOXICI, de evitat ️ Au foarte mult MERCUR
6 pești TOXICI, de evitat ️ Au foarte mult MERCUR
Cum arată și cu ce se ocupă sora Annei Lesko. Artista are toate motivele să fie mândră
Cum arată și cu ce se ocupă sora Annei Lesko. Artista are toate motivele să...
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu...
Vestea cea mare pentru cei cu PENSII sub 2.000 de lei! Anunțul a fost făcut chiar de Guvernul României
Vestea cea mare pentru cei cu PENSII sub 2.000 de lei! Anunțul a fost făcut...
Oana Lis, diagnosticată cu cancer! A fost deja operată de urgenţă: „Nu aveam niciun simptom!”
Oana Lis, diagnosticată cu cancer! A fost deja operată de urgenţă: „Nu aveam niciun simptom!”
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu un Martini?
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
„Grav, m-am speriat! Am luat șoc”. Vlăduța Lupău nu a putut crede ce a auzit și a împărtășit totul cu fanii săi, exprimându-și îngrijorarea
„Grav, m-am speriat! Am luat șoc”. Vlăduța Lupău nu a putut crede ce a auzit...
Nu face față cererii: Marile mărci vor ca produsele lor să fie băgate acolo
Nu face față cererii: Marile mărci vor ca produsele lor să fie băgate acolo
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
„Naşul” inteligenţei artificiale: Este posibil ca inteligenţa artificială să devină o ameninţare la adresa omenirii
„Naşul” inteligenţei artificiale: Este posibil ca inteligenţa artificială să devină o ameninţare la adresa omenirii
Veste cumplită despre spaţiul SCHENGEN! Informaţia serii pentru TOATĂ ROMÂNIA: Pot spune în premieră că...
Veste cumplită despre spaţiul SCHENGEN! Informaţia serii pentru TOATĂ ROMÂNIA: Pot spune în premieră că...
Ce avere are, de fapt, Gigi Becali. A refuzat o ofertă de un miliard de euro
Ce avere are, de fapt, Gigi Becali. A refuzat o ofertă de un miliard de...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
S-a schimbat legea! Ce se întâmplă cu punctele de penalizare ale șoferilor care au încălcat Codul Rutier
S-a schimbat legea! Ce se întâmplă cu punctele de penalizare ale șoferilor care au încălcat...
Mirela Vaida s-a mutat într-o vilă imensă, lângă București. Cum arată locuința
Mirela Vaida s-a mutat într-o vilă imensă, lângă București. Cum arată locuința
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
Știrea momentului în România! S-a trimis mesaj RO-ALERT
Știrea momentului în România! S-a trimis mesaj RO-ALERT
Accident șocant, filmat pe autostradă. Ai grijă când depășești astfel de mașini!
Accident șocant, filmat pe autostradă. Ai grijă când depășești astfel de mașini!