Fericire mai mare nu exista! Cum a reactionat Maria Ciobanu cand a aflat ca i s-a nascut cel de-al saselea nepot

Publicat: 01/10/2014 | 19:33

Cantareata de muzica populara Maria Ciobanu este in culmea fericirii de cand a aflat ca i s-a nascut cel de-al saselea nepot. Imediat dupa ce a aflat vestea cea mare, artista a plecat intr-un suflet la spital.

Miercuri, 1 octombrie, sotia lui Ionut Dolanescu, Doinita, l-a nascut pe cel de-al treilea copil al cuplului. Acesta a avut 3,8 kilograme si a primit nota 10 la nastere.

Ionut Dolanescu

Vestea a bucurat-o foarte mult pe mama lui ionut, Maria Ciobanu, care are acum nici mai mult nici mai putin de 6 nepoti.

Ionut Dolanescu

“Ma simt foarte bine si sunt foarte fericita ca Doinita a vrut sa mai faca un baietel! Sunt foarte mandra ca am al saselea nepot! Nu stiu cum il cheama, toata lumea ma intreaba, dar pana la urma nu stiu ce nume ii vor pune!Mi-ar place sa aiba un nume de sfant! A nascut in Romania, unde e mai bine ca in Romania? Ionut mi-a dat doar vestea ca s-a nascut baietelul, dar nu e in Bucuresti.”, a declarat Maria Ciobanu pentru un post de televiziune.

Ionut Dolanescu

CITESTE SI:

Gest suprem de dragoste facut de Ionut Dolanescu! Cum a ajuns sa renunte cantaretul la peste 30.000 de euro doar pentru a…

„Vreau sa fiu inmormantata peste el” Marturii halucinate ale mamei celui mai mare cantaret de muzica populara de la noi!

Renunta la concerte pentru bunica lui

Bunica lui Ionut Dolanescu, mama marelui cantaret de muzica populara Ion Dolanescu, este tintuita la pat, de ceva vreme, rapusa de o boala grea. Pentru a fi alaturi de bunica sa, Ionut a refuzat sa mai plece departe de casa, chiar daca asta a insemnat o pierdere mare de bani.

Ionut Dolanescu

“A fost ofertat sa plece intr-un turneu de doua saptamani in Europa, in urma careia ar fi incasat peste 30.000 de euro. Insa, pentru el familia este mai importanta decat orice”, ne-a spus un apropiat de-al lui Ionut.

R.O.

Citește și...