Fetiță de cinci ani din Dolj, agresată sexual de fratele vitreg de 28 de ani

Publicat: 13/08/2019 | 12:07
Fetiță de cinci ani din Dolj, agresată sexual de fratele vitreg de 28 de ani

 În noaptea de 11/12 august, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, din județul Dolj, au fost sesizaţi de o femeie de 34 de ani, din Întorsura, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de cinci ani, a fost agresată sexual de fratele său vitreg de 28 de ani, din comuna Perişor.

 În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în seara de 11 august a.c., cel în cauză a venit la locuinţa surorii sale din Întorsura. (VEZI ȘI: UN BĂRBAT DIN BACĂU A FOST ACUZAT CĂ A VIOLAT FETELE CONCUBINEI SALE)

Cum s-a petrecut oroarea

După ce a mâncat şi a băut cu tatăl victimei, a intrat împreună cu acesta într-o cameră a locuinţei pentru a se uita la televizor, cei doi aşezându-se în acelaşi pat cu minora. În timp ce se uitau la televizor, cel în cauză ar fi mângâiat-o pe picior pe minoră şi ar fi încercat să-i bage mâna în pantaloni.

Reținut pentru 24 de ore

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză de poliţişti, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, tânărul de 28 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marți să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă. (CITEȘTE AICI: POVESTE ȘOCANTĂ LA IAȘI. O ADOLESCENTĂ DE 17 ANI A FOST VIOLATĂ DE AMICII IUBITULUI EI)

Citește și...