Acasă » Vedete » Filmarea cutremurătoare postată de Marilu Dobrescu, după despărțirea de Iustin Petrescu: ”Erai prea multă femeie pentru așa puțin bărbat”

Filmarea cutremurătoare postată de Marilu Dobrescu, după despărțirea de Iustin Petrescu: ”Erai prea multă femeie pentru așa puțin bărbat”

De: Cristina Cruceru 23/04/2024 | 09:19
Marilu Dobrescu / Foto: Instagram

Marilu Dobrescu a trecut printr-un adevărat calvar. Celebra influenceriță și iubitul ei au încercat timp de 4 ani să devină părinți, însă visul lor s-a spulberat de fiecare dată. După încercări eșuate, cei doi amorezi au decis să pună capăt relației, căci iubirea lor s-a năruit cu timpul. Lucrurile au început să scârțâie în cuplul lor și au ajuns la concluzia că au nevoie să petreacă un timp singuri. După ce a făcut dezvăluiri tulburătoare despre chinul prin care a trecut, tânăra i-a lăsat din nou mască pe cei care o urmăresc în online pentru că a făcut public un video cutremurător. 

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au fost împreună timp de 4 ani, însă relația lor s-a șubrezit din cauza unor încercări grele prin care au fost nevoiți să treacă. De-a lungul timpului, tânăra a încercat să rămână însărcinată, fiind nevoită să urmeze și tratamente dureroase și costisitoare. Influencerița a recurs la mai multe fertilizări in vitro, care au eșuat. Ani la rând a trecut printr-un adevărat calvar, făcând tot posibilul să aibă un copil cu partenerul ei.

Marilu Dobrescu, mărturisiri sfâșietoare după despărțirea de Iustin Petrescu

După zeci de injecții și de pastile, Marilu a primit și un diagnostic crunt. Se pare că organismul ei are o imunitate atât de ridicată, încât respinge orice corp străin. În acest caz, ca să remedieze problema a trebuit să efectueze un tratament cu imunosurpresoare, pentru a-i scădea imunitatea. Ei bine, aceasta ajunsese în prag de psihoză, iar starea ei nu era deloc una bună. Așa că, a decis să renunțe. După ce a lipsit câteva zile de pe internet, Marilu a revenit cu explicații.

„Avem mai multe lucruri de vorbit, ideea e că sunt bine, pentru că după cum am spus și-n procedura secretă, viața nu stă în loc pentru nimeni și nu ține pasul cu tine, tu trebuie să ții pasul cu ea. Exact asta fac, țin pasul cu viața. Viața merge înainte orice s-ar întâmpla. M-am ridicat întotdeauna și mereu o să mă ridic orice se întâmplă. Vorba aia, mama a crescut o învingătoare.

La finalul zilei sunt și eu un om, care a dat în fața atâtor oameni încă o experiență de viață, așa cum e ea, tristă, traumatizantă…sunt copleșită de ce se întâmplă, dar nu într-un fel rău.

E un nou început, despre asta este vorba. Ce vreau să menționez este că sunt foarte recunoscătoare pentru toți oamenii care și-au luat din timpul lor ca să dea un mesaj, un gând bun…apreciez enorm! Contează empatia pe care o primesc și vreau să știți că o apreciez mai mult decât o pot exprima în cuvinte”, a dezvăluit aceasta, pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: MARILU DOBRESCU, LA UN PAS DE MOARTE! CALVARUL PRIN CARE A TRECUT, ÎNAINTE SĂ SE DESPARTĂ DE IUSTIN PETRESCU: ”TREMURAM, ERAM PE JOS…”

Marilu Dobrescu / Foto: Instagram

Când ar fi început lucrurile să scârțâie între Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu

Marilu Dobrescu le-a mărturisit tuturor că are nevoie să-și facă ordine în gânduri și să proceseze mult mai bine tot ce s-a întâmplat. Tânăra consideră că este cea mai importantă lecție pe care a trăit-o până acum și este recunoscătoare că a putut să o dea mai departe.

„Trebuie să-mi fac ordine în gânduri, pentru că v-am spus, am multe chestii pe care vreau să le vorbesc, să le povestesc, o groază de idei pe care vreau să le cimentez, concluzii la care am ajuns, am foarte multe conștientizări. A fost cea mai importantă lecție de care am avut parte în viața asta și vreau s-o dau mai departe. (…)

Încă o chestie pe care vreau să o menționez acum, că observ din mesaje, lumea crede că sunt deprimată…cu siguranță, nu-mi vine să dansez sau d-astea, deși ar putea să fie o idee, dar am procesat o mare parte din durere în ultimul an. De asta acum mă mențin cât de cât pe o traiectorie normală. Este un nou început și-l procesez”, a continuat aceasta.

CITEȘTE ȘI: MARILU DOBRESCU ȘI IUSTIN PETRESCU S-AU DESPĂRȚIT DUPĂ 4 ANI DE RELAȚIE! MOTIVUL PENTRU CARE AU PUS PUNCT: „AM ÎNCEPUT SĂ AM PSIHOZE”

Marilu Dobrescu, filmare cutremurătoare după separarea de iubit

După ce a făcut aceste dezvăluiri tulburătoare despre problemele prin care a fost nevoită să treacă, Marilu Dobrescu a publicat încă o filmare în care le-a arătat tuturor cât de mult a suferit în timpul tratamentelor pentru a rămâne însărcinată. Influencerița este întinsă pe jos de durere, plânge cu putere și se vaită din cauza suferinței. Videoclipul postat de tânără a stârnit mii de reacții în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILU (@mariludobrescu)

Foarte multe femei, care sunt ori au fost într-o situație asemănătoare, au ținut s-o încurajeze și să-i transmită o avalanșă de mesaje frumoase. Printre multe altele, o urmăritoare a acesteia i-a lăsat un comentariu tranșant: „Erai prea multă femeie pentru așa puțin bărbat”.

Comentariul de la postarea făcută de Marilu Dobrescu
Comentariul de la postarea făcută de Marilu Dobrescu / Foto: Instagram
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de BANI
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii trebuie să aibă mare grijă când îl consumă
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii...
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri mari și succes uriaș pentru acești nativi
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri...
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată la Euro 2024
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată...
Cel mai ghinionist campion mondial din istoria fotbalului. A rămas fără deget din cauza verighetei și și-a rupt piciorul
Cel mai ghinionist campion mondial din istoria fotbalului. A rămas fără deget din cauza verighetei...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta la raft doar până la finalul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta...
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc prospectul
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc...