Filmul pentru care ar fi bătut jumătate din populaţia lumii ca să nu apară! Van Damme, mort de beat într-o cârciumă din Capitală!

Publicat: 29/01/2013 | 13:39

La aproape doi ani de la venirea actorului in Romania, un filmuleţ incredibil a ajuns în redacţia cancan.ro.

van Damme

Aflat într-o stare avansată de ebrietate, Van Damme dă peste cap bere după bere şi încearcă să danseze alături de un grup foarte pestriţ de petrecăreţi.

În 2010, Jean Claude Van Damme a venit în România pentru a filma „Weapon”, un film în regia lui Ernie Barbarash. În perioada în care a stat în Capitală, actorul s-a acomodat in timp record cu viata de noapte din Bucureşti, acesta fiind chiar implicat intr-un conflict cu un grup de rromi in urma caruia actorul a iesit cam ciufulit si chiar a avut nevoie de ingrijiri medicale.

van Damme

Un alt episod foarte interesant este filmat intr-o celebra carciuma cu lăutari din Bucuresti, unde Van Damme a petrecut pana in zori.

van Damme

Cu ochii abia deschisi si cu grave probleme de echilibru, Jean Claude abia dacă mai poate face faţă presiunii amicilor de pahar, care fiind pusi in fata unei vedete internationale, nu mai stiu cum sa danseze in jurul lui sau sa il stranga in brate.

van Damme

Cu ultimele forţe, după ce încearcă câţiva paşi de dans, actorul reuşeste să se aşeze la masă şi dă peste cap ce a mai rămas dintr-o sticlă de bere. Gestul său, deşi stângaci, nu este trecut cu vederea de amici săi români care se grăbesc să bată palma cu Van Damme în semn de respect.

Ianis Popescu