Florin Salam, noi amănunte despre filmarea cu el din metrou. A oprit mașina pe loc

Publicat: 15/06/2019 | 10:47
Florin Salam, noi amănunte despre filmarea cu el din metrou. A oprit mașina pe loc

Florin Salam a transmis un nou mesaj tranșant în legătură cu filmarea cu el din metrou, realizată la începutul acestei săptămâni. Manelistul s-a înregistrat în timp ce se afla într-un restaurant fast-food și a oferit noi amănunte despre episodul petrecut la subteran și le-a transmis un gând acid colegilor săi de breaslă. 

Citește și: Florin Salam a cântat la căpătâiul unui mort, iar fiul răposatului l-a îngropat în bani. Atenție, imagini uluitoare!

Florin Salam, noi amănunte despre filmarea cu el din metrou

În vârstă de 39 de ani, Florin Salam s-a filmat recent în timp ce se afla într-un fast-food, unde a ajuns după ce a luat metroul. El a povestit cum a fost drumul cu mașina și, ulterior, cu călătoria de la subteran, făcând referire și la ziua în care a fost surprins într-o stare neplăcută într-un metrou bucureștean.

“M-am trezit dimineața, am dormit toată ziua și toată noaptea, pentru că am fost foarte obosit și m-am gândit să merg la țară. Am mers la țară, m-am întors de la țară… ce crezi – am condus eu! Eram într-o formă de condus, am condus… M-am oprit la mine în cartier, la Apărători, am tras mașina pe dreapta și am zis: «Merg cu metroul». Pac, m-am urcat în metrou. Totul e perfect! Unde credeți că sunt? La «Mac»! Aveam poftă de hamburgeri, gen! Totul e bine și frumos”, a afirmat cunoscutul manelist.

Citește și: Duet de senzaţie la Sala Palatului! Florin Salam şi Connect-R au cântat împreună

La finalul mărturisirilor, cântărețul a făcut o remarcă acidă la adresa colegilor de breaslă. Florin Salam le-a reamintit, că el este, de fapt, Regele manelelor, că el dă tonul muzicii în România și că, deocamdată, nu au văzut decât o mică parte din ce poate să facă pe plan profesional.

Citește și...