Fostul primar şi-a lăsat soţia acasă şi… Piedone a apărut cu o puştoaică senzuală la ziua unui amic: „Am făcut furori cu ea!“

Publicat: 14/04/2017 | 00:00

Fostul primar al Sectorului 4 al Capitalei a făcut recent furori la ziua unui amic de-al său, când s-a prezentat la braţ cu o tânără senzuală, în locul soţiei sale. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Cristian Popescu Piedone pare să fi fost un bun exemplu pentru fiica sa, care într-un timp record a slăbit 30 de kilograme. În numai şase luni de zile, Ana, fiica fostului primar de sector, a dat dovadă că poate să ajungă la greutatea, dar şi forma corporală dorită, după ce-a făcut proporţiile să se „evapore“ spectaculos (AICI îţi povesteam mai multe).

Cât se poate de mândru, aşa cum e şi normal să fie orice tată de fată, Cristian Popescu Piedone a mers în urmă cu câteva zile la o aniversare, acolo unde s-a prezentat cu o puştoaică senzuală. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a filmat în clipa în care s-a dat jos din maşină şi a mers aproape de cea care s-a dovedit a fi nimeni alta decât Ana, în vârstă de 23 de ani. Cei doi au ajuns la aniversarea lui Adrian Thiess, un apropiat al ex-primarului de la Sectorul 4. Însă, în scurt timp, fiica acestuia a reuşit să întoarcă toate privirile, odată sosiţi la petrecere, pentru că toată lumea se aştepta ca acesta să se prezinte în compania soţiei sale.

„Deocamdată, nu are gânduri de măritiş. Mai vorbim după ce ia licenţa la Drept. La ziua lui Adrian Thiess, am făcut furori cu ea. Se uitau toţi bărbaţii după Ana, aşa că am plecat mai repede“, a declarat Cristian Popescu Piedone, mai în glumă, mai în serios, în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Totodată, Ana a fost îmbrăcată lejer, cu jeans mulaţi, dar şi o bluză de tip ie, de culoare albă, la care a accesorizat o pereche de ochelari de soare. Nu numai atât, pentru că tânăra studentă la Drept a renunţat şi la nuanţa de roşcat a părului, optând pentru un look mai natural, de şaten.

Cristian Popescu Piedone s-a născut într-o familie cât se poate de privilegiată. În primii săi ani din viaţă, acesta a crescut la Cairo, pentru că părinţii săi lucrau la Ambasada României în Egipt, ca funcţionari. Totodată, abia în momentul în care ex-primarul de sector a împlinit vârsta de şapte ani familia acestuia a revenit în România, când era timpul ca acesta să înceapă şcoala. Totuşi, învăţătura nu s-a dovedit a fi deloc pe placul lui Piedone, pentru că a renunţat să mai meargă la cursuri în clipa în care a terminat clasa a opta.

Citește și...