FOTO | Anna Lesko, moment „Basic Instinct” la TV! Artista și-a arătat picioarele și nu numai

Publicat: 02/08/2020 | 11:00

Așa cum ne-a obișnuit, Anna Lesko a mai bifat aseară o ipostază deocheată, chiar la TV. Iată ce moment inspirat din „Basic Instinct” a recreat solista. 

Ieri, artista și-a anunțat fanii că va fi prezentă într-o emisiune TV, așa că a postat mai multe imagini. În fotografiile cu pricina, Lesko purta o rochie roșie, vaporoasă, care îi dezvăluia atât decolteul generos, cât și picioarele. La un moment dat, Anna s-a așezat pe scaun într-o poziție similară cu cea a celebrei Sharon Stone din „Basic Instinct”.

Fanii i-au scris imediat atât comentarii pozitive, cât și unele jignitoare sau vulgare, la fel cum se întâmplă la orice postare senzuală a solistei.

„Nu sunt un exemplu de urmat!”

Anul trecut, deranjată de criticile care i s-au adus pentru că se expune aproape dezbrăcată pe internet, deși are un băiat minor, Lesko a scris un mesaj foarte tranșant. 

„Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu ma mai simt de parca ar trebui sa ma justific. Suntem diferiti si frumosi in felul nostru. Aaaa, poti tine cont de anumite aspecte, sa vezi daca rezoneaza in context cu tine. Poate ce mie imi prieste, pe tine te dezavantajeaza. Femeile care se dau drept exemplu si se bat cu pumnii in piept ca sunt demne de urmat in toate cele, nu imi prezinta incredere. Am intalnit suficiente la viata mea. Astazi, ea daca este “combinata” cu un fotbalist o vei vedea negresit pe stadion, in plina actiune. Dupa, se indragosteste de altul, un actor, o vei vedea in public aplaudand cel mai zgomotos posibil. S a despartit si de acesta si s a indragostit de un patron de club, o vei vedea non-stop acolo, sa nu i scape ceva…. Daca o intrebi, iti va raspunde ca stie bine directia dar in realitate este foarte derutata. In fine, ca sa scurtez, fi (sic!)mai inventiva de atat! Fi (sic!) mai dibace. Urmareste fenomenul, ce se intampla in jurul tau. Analizeaza te pe tine in diferite contexte. URMARESTE TE PE TINE, NU PE CINEVA! Si atunci, ai sa te indragostesti de tine”, a defulat Lesko pe Instagram.