Fotografia care te va face sa razi in hohote! N-ai sa crezi in ce postura a fost pictat Madalin Voicu de catre iubita sa!

Publicat: 01/05/2014 | 00:05
Fotografia care te va face sa razi in hohote! N-ai sa crezi in ce postura a fost pictat Madalin Voicu de catre iubita sa!

Madalin Voicu este nonconformist din fire asa ca s-a lasat pictat in chip de… clovn! Chiar iubita sa, pictorita Carmen Olteanu, este cea care a realizat ineditul tablou, iar noi vi-l aratam in premiera.

Madalin Voicu este un personaj atipic in peisajul monden. Nu-i place sa se laude si nici nu se ascunde dupa cires, atunci cand are ceva de zis. Spune verde-n fata tot ce crede despre anumite persoane, fara sa-i pese de cum vor reactiona cei in cauza. Este un artist desavarsit, dar si un tata model. De dragul baietilor sai, Stefan (cinci ani) si Ion (un an si sapte luni), cei mai mici dintre cei sapte copii ai sai, Madalin Voicu a acceptat sa faca un portret  mai… altfel.

madalin voicu

Astfel, acesta s-a lasat pictat in rol de clovn, iar copiii sai au fost mega incantati de tabloul care-l infatiseaza pe tatal lor. Pictura trebuia sa apara si pe coperta unui album al artistului, album ce nu a mai aparut, insa, pe piata, din motive doar de el stiute.

carmen olteanu

Tabloul a fost realizat chiar de iubita sa, pictorita Carmen Olteanu, si este unul extrem de reusit. Cu siguranta ca maestrul nu s-ar fi lasat pictat de nimeni altcineva in aceasta ipostaza.

CITESTE SI

Iubita lui Madalin Voicu s-a facut femeie de afaceri! Sexy-pictorita a fost influentata de copiii sai sa ia aceasta decizie!

Madalin Voicu si iubita au ajuns “la cutite”. Nu vei ghici in veci motivul incredibil pentru care se cearta cei doi

Madalin Voicu este un tatic cu experienta. Vezi cum il ademeneste pe cel mic sa manance tot din farfurie

Este un tatic model

Carmen si Madalin Voicu se iubesc ca doi adolescenti
Carmen si Madalin Voicu se iubesc ca doi adolescenti

Madalin Voicu are mare grija de copii sai, insa, la fel ca orice tatic din lumea asta, este ceva mai permisiv decat mama acestora. “Parerea mea este ca trebuie sa avem un program, copiii sa manance doar anumite alimente. Chiar daca par rea de multe ori, sunt stricta. Nu mi se topeste inima daca copilul vrea sa manance cinci acadele, pentru ca stiu ca nu-i fac bine. Taica-sau, daca ii cere copilul ceva si nu are voie sa manance, tot ii da. Este usor de impresionat”, ne-a spus Carmen Olteanu.
 

F. Coman

Citește și...