Fotografii cu Anna Lesko dezbrăcată complet, făcute publice

Publicat: 16/02/2019 | 09:38

Anna Lesko nu abandonează ideea de a-și provoca fanii prin fotografii incendiare. La diferite intervale de timp, frumoasa vedetă renunță la inhibiții și… haine, apărând aproape goală în mediul online. Bineînțeles, cei care urmăresc paginile de socializare ale Anne Lesko sunt de-a dreptul încântați.

Artista a publicat, pe contul ei de Facebook, o fotografie în care apare topless. Vedeta își acoperă sânii cu mâinile. Provocatoarea imagine a stârnit vii reacții din partea internauților.

„Șefa:)”, este mesajul pe care Anna Lesko l-a alăturat respectivei fotografii. Iar reacțiile fanilor nu s-au lăsat acceptate, chiar dacă unele dintre ele nu au fost, cu siguranță, pe placul vedetei.

„Actriță porno”, „N-am nimic cu nimeni, dar nu-i chiar ok pe FB, să vadă toată lumea”, „Cea mai tare femeie”, ” Splendidă, extraordinar de frumoasă, gingașă, finuță, dulce, inteligentă… Ce mai, Anna Lesko un vis!!!”, „Ești șefa tuturor”, „De cățiva ani era cântăreață, nu?”, „Unică ș inimitabilă”, „Șefa e șefă și în pielea goală”, „Disperată după publicitate”, „Disperare… Alege să pozezi pentru o revistă, garantat se va vinde”, i-au transmis cei care o urmăresc în mediul virtual.

Anna Lesko, o altă apariție provocatoare

Citește și: ANNA LESKO A FĂCUT MARELE ANUNȚ! SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ DIN NOU MAMĂ

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în România, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu. 

Citește și: GABRIELA CRISTEA, MESAJ ÎN NOAPTE: ”MĂ TREZESC, MĂ UIT LA CEAS, CHIOARĂ AȘA, LA TELEFON, VĂD 26 DE …”)

În prezent, Anna Lesko trăiește o poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chișinău și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă.

De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară. Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.