Anna Lesko a făcut marele anunț! Se pregătește să devină din nou mamă

Publicat: 15/02/2019 | 09:47

“Anna Lesko este însărcinată?” – aceasta este întrebarea care se află pe buzele multora, după ce artista a mărturisit că mai face un copil cu partenerul ei de viață, Adrian Neniță. Puțini oameni au uitat că frumoasa cântăreață și-a ascuns prima sarcină până în luna a șaptea, astfel că ei nu exclud ca în timpul celei de-a doua, să procedeze la fel.

Citește și: Anna Lesko, fotografiată fără lenjerie intimă la balconul hotelului!

Anna Lesko se pregătește să devină din nou mamă

Chiar dacă luna trecută a împlinit 40 de ani și multe dintre femei se feresc să mai rămână însărcinate după această vârstă, Anna Lesko este excepția de la această “regulă”. Dorința îi este împărtășită de fiul său, care i-a cerut de multe ori o parteneră de joacă. În plus, cântăreața de peste Prut știe ce înseamnă să nu fii singur la părinți; ea provine dintr-o familie cu trei fete, ea fiind cea mijlocie.

“Adam îmi cere o surioară. I-am spus: «Oricând, mami, cu plăcere». Sigur că ne mai dorim. Eu nu m-aș opri la unul, mai ales că Adam chiar își dorește”, a declarat Anna Lesko pentru libertatea.ro.

Fiul Annei Lesko și al lui Adrian Neniță va împlini cinci anișori la sfârșitul lunii viitoare. Adam și-a transformat părinții artiști în cinefili și adeseori merg în cinematografe, unde rulează cele mai noi filme pentru cei mici.

“Sunt cinefilă, mai nou cu Adam. Mergem ori de câte ori putem, am văzut toate animațiile, știm toate personajele, studiem chestia asta înainte. Suntem la capitolul acela: «Ce? De ce? Pentru ce? Dar cum? Din ce cauză?». E foarte funny. Oricum, copiii din ziua de azi sunt… uau!”, a povestit carismatica artistă în cadrul aceluiași interviu.

Vă reamintim că în urmă cu cinci ani, Anna Lesko a anunțat că este gravidă atunci când era în luna a șaptea de sarcină. Ea a reușit să țină ascuns secretul în toată acea lungă perioadă, îmbrăcând ținute de stradă și costume de scenă care i-au mascat burtica. Iar asta nu e tot: nimic din comportamentul ei nu indica acest lucru. Toate aceste detalii îi fac pe mulți să creadă că nu e exclus ca și la următoarea sarcină să urmeze aceeași “rețetă”.

Citește și: Anna Lesko a făcut senzație în Dubai! Hotel de lux, parc acvatic, paradisul… GALERIE FOTO INCENDIARĂ

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în românia, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară.

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.