Gabriela Cristea, mesaj în noapte: ”Mă trezesc, mă uit la ceas, chioară așa, la telefon, văd 26 de …”

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 08/11/2018 | 19:24

Gabriela Cristea își sărbătorește ziua de nume, astfel că a ajuns numai un zâmbet la emisiunea pe care o moderează, ”Te iubesc de nu te vezi”. Dar era la un pas să întârzie. A explicat motivul: nu mai puțin de 26 de mesaje, dar când au fost ele trimise!!!

„Era să întârzii, era să nu mai vin, că m-am întâlnit cu cineva aici, afară. Mă trezesc azi-noapte pe la vreo 3 așa, ca omul, știți voi și mă uit la ceas, chioară așa, în telefon și văd 26 de mesaj. Zic: mă băiatule, a căzut Guvernul! Și văd acolo: La mulți ani, la mulți ani! (CITEȘTE ȘI: ISPITA MARIA ILIOIU E ȘOCATĂ! CE I S-A ÎNTÂMPLAT LA UN SALON: ”ÎMI LIPSESC BUCĂŢI DE CARNE!”)

M-aș duce să mănânc cu soțul meu și cu fata, dar nu pot, că ei sunt deja la restaurant. Dacă sunt un pic mai veselă, să știți că nu am nimic. Doar am primit astăzi o cutie de bomboane cu lichior de cireșe și m-am cinstit și eu. Mi se trage de la bomboane, fraților! Să fie primit!,” a spus Gabriela Cristea, în direct.

Gabriela Cristea, din nou însărcinată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în culmea feriirii de când au aflat că vor deveni din nou părinți. Prezentatoarea va aduce pe lume tot o fetiță, în luna martie a anului viitor. Ea a recunoscut însă că în fața unei sarcini stau multe obstacole. Prezentatoarea Gabriela Cristea a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară chiar în ziua în care a împlinit 44 de ani. (CITEȘTE ȘI: OANA MATACHE, SORA DELIEI, TRĂIEȘTE PERICULOS: ”ÎNCROPELI CA ASTEA NE POT COSTA VIAȚA BEBELUȘILOR NOȘTRI…”)

M-am străduit să-l împachetez, să fie totul bine”, a spus Gabriela în timp ce aducea o cutie imensă în platou, ajutată de soțul său, Tavi Clonda, invitat special în emisiune. În pachetul frumos aranjat erau mai multe baloane galbene de care au fost agățați niște botoșei”.

Ea a recunoscut că nu se mai gândea la o posibilă sarcină, mai ales că este de principiu că după 35 de ani este

„Deja după vreo 35 de ani fertilitate scade radical, spre… na, şi stresul, nebunia. Atunci femeile nu se mai încumetă. Femeile muncesc în ziua de astăzi. Se gândesc că la ce să mai facă copii. La noi a fost o chestie… nu ne-am programat. Ne-am trezit un pic însărcinaţi. Tavi e de vină! El de de vină. El e de vină şi mie mi-a plăcut. Da, tot fetiţă. Ne-am fi dorit să fie băiat, dar când am aflat că e fată am zis: ok. Tavi se simte pierdut în casă. Printre trei fete… Naşterea va fi în martie. Nu am voie natural. (…) Deocamdată facem nişte pregătiri la emisiune. Mâine o să difuzăm primul material. Practic o să vorbim despre care sunt lucrurile pe care ele întâlneşte o gravidă. (…) M-am interesat şi o să iau un cărucior pentru gemeni, cu landou şi o parte sport”, a povestit Gabriela Cristea.

Citește și...