Oana Matache, sora Deliei, trăiește periculos: ”Încropeli ca astea ne pot costa viața bebelușilor noștri…”

Publicat: 08/11/2018 | 19:22

Oana Matache, sora Deliei, trăiește periculos. Este însărcinată în cinci luni, numai că – lăsând la o parte problemele pe care le cunoaște orice femeie care a fost, măcar o dată, gravidă, ea trebuie să facă față cu brio și unei alte situații extrem de neplăcute. Este obligată de împrejurări să meargă cu taxiul, iar multe dintre taxiurile bucurește nu sunt prevăzute cu centuri de siguranță pentru bancheta din spate.

De altfel, Oana Matache a și prezentat prietenilor de pe Instagram o filmare din mașina unui serviciu de transport al pasagerilor. Imaginile respective o prezintă pe fetița sa, așezată în scăunel, pe bancheta din spate, dar… fără centură de siguranță. Lucru îngrijorător, evident.

CITEȘTE ȘI: OANA MATACHE A NĂSCUT! PRIMELE IMAGINI CU NEPOŢICA DELIEI

„Am mașină, dar nu pot conduce din cauze medicale… M-am pomenit că nu pot să circul decât cu taxiul, unde încropeli ca astea ne pot costa viața bebelușilor noștri… E al doilea taxi în care efectiv nu există centură de siguranță”, a scris Oana Matache pe Instagram.

Oana Matache este însărcinată, în cinci luni, cu cel de-al doilea copil, la foarte scurt timp după ce a adus pe lume o fetiță. Sora Deliei va deveni mama unui băiețel.

CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A DELIEI DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ SORA EI, OANA, ESTE ÎNSĂRCINATĂ CU AL DOILEA COPIL: “SĂ VEDEM CUM DECURG LUCRURILE“

Citește și...