Prima reacție a Deliei după ce s-a aflat că sora ei, Oana, este însărcinată cu al doilea copil: “Să vedem cum decurg lucrurile“

Publicat: 10/10/2018 | 12:05

Vestea că va deveni mama pentru a doua oară a bucurat-o foarte tare pe Oana Matache, dar la fel de entuziasmați au fost și ceilalți membri ai familiei. Delia are o relație apropiată cu sora ei și a mărturisit că sora ei devine o mamă eroină și că este fericită de tot ce se întâmplă.

Sora mea devine o mamă eroină. Suntem happy pentru ea şi aşteptăm să vedem cum decurg lucrurile. Ne bucurăm de treaba asta şi eu şi mai mult pentru că am fost foarte aproape pas cu pas. Mama are grijă de copil., a mărturisit Delia.

Ce relație are Delia cu tatăl ei?

La începutul acestui an, Ion Matache, s-a întors de pe Muntele Athos acolo unde s-a izolat în urmă cu ani de zile. Acesta a avut probleme de sănătate, a fost internat chiar şi în spital. Se pare că starea lui nu i-a mai permis să se întoarcă şi a rămas în Bucureşti alături de familia sa.

„Tata s-a întors de vreo jumătate de an. E bine, suntem toţi. (…) E o experienţă acolo şi a avut probabil şi o perioadă de readaptare la ce se întâmplă aici. Lucrurile stau diferit totuşi. Îţi dai seama că suntem în etape diferite şi de dezvoltare şi de maturizare şi de tot ce vrei, deşi înţeleg şi ascult, înţeleg şi aşa, e încă cumva nu departe, e…

Am armonia mea, ţine şi de ce îţi impui. Nu mă văd încă aşa. Eu și Răzvan suntem mai pe știință, iar la o masă în familie apar discuții care se bat cap în cap. Dacă unul crede în existența lui Adam și Eva, iar noi în știință, e diferit, nu se leagă. Eu ascult, dar nu pot face mai mult și nu pot să susțin. Încerc să îi spun şi eu de la mine. Apar și discuții constructive.”, a mai spus Delia.