”Fratele” lui Pepe i-a șocat pe anchetatori la audieri! Ce le-a povestit despre crima din Piața Constituției

Publicat: 08/10/2019 | 06:30

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă informații de ultimă oră în cazul crimei din Piața Constituției. Romeo Păun, unul dintre cei șase suspecți care au fost arestați pentru omorul comis în centrul Capitalei, i-a șocat pe anchetatori la audieri. (CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL IRAKIAN MERGE PRIN BUCUREȘTI ”SUB ACOPERIRE”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a obținut informații incredibile legate de crima care a avut loc în 29 septembrie, în Piața Constituției, în urma unei încăierări de proporții. (NU RATA:  AVEM CELE MAI NOI IMAGINI CU IUBITA LUI PIȚURCĂ JR. ÎNSĂRCINATĂ ÎN ULTIMA LUNĂ)

”Fratele” lui Pepe, antrenorul de box Romeo Păun, unul dintre cei șase bărbați care au fost arestați în cazul șocantului incident petrecut în zona 0 a Capitalei, a făcut mărturisiri uluitoare în fața anchetatorilor.

A mărturisit că ar fi intrat în depresie

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fostul pugilist i-a șocat, pur și simplu, pe oamenii legii. Acesta ar fi mărturisit anchetatorilor că a intrat în depresie imediat ce a aflat de la televizor despre faptul că a murit un om în încăierare. Antrenorul de box, care nu ar avea antecedente penale, ar fi luat legătura cu mai multe cunoștințe pentru a le cere ajutorul, fiind conștient că, din moment în moment, oamenii legii vor descinde în forță la el acasă.

Acesta ar mai fi mărturisit că toți prietenii cărora li s-a destăinuit că a luat parte la încăierarea din fața Palatului Parlamentului l-ar fi sfătuit să se predea de urgență autorităților . (NU RATA: LA 46 DE ANI, VIORICA DE LA CLEJANI S-A TRANSFORMAT ÎNCÂT N-O MAI RECUNOȘTI DUPĂ OPERAȚIILE DE ÎNTINERIRE!)

Pugilistul Romeo Păun, unul dintre suspecții în cazul crimei din Piața Constituției

Prieten la cataramă cu Pepe!

Romeo Păun este un apropiat al celebrului artist Pepe. Datorită prieteniei strânse dintre cei doi, pugilistul, care este suspect în cazul crimei din Piața Constituției, este cunoscut în oraș drept „fratele” lui Pepe. (NU RATA:  CĂPITANUL LUI GIGI BECALI A ”TRĂDAT”! A LUAT PRÂNZUL CU NEPOTUL RENEGAT AL MILIONARULUI)

”Era cunoscut ca un bărbat extrem de agresiv și care lovea extrem de tare. Romeo nu avea antecedente penale. Atunci când era la antrenamente, Romeo era un sportiv foarte implicat și își dădea interesul. Se pregătea pentru un meci cu un sportiv din Vâlcea. Anul trecut, la Campionatul Național de Box, a reprezentat Dinamo la categoria 75 de kg. În noaptea crimei din Piața Constituției se pare că a mers cu turma”, a dezvăluit o sursă din anturajul lui Romeo Păun, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Prietenie strânsă cu Pepe

Piața Constituției, supravegheată de autorități!

Piața Constituției este supravegheată de echipe mixte formate din polițiști de siguranță publică, jandarmi, polițiști rutieri și agenți de la Serviciul Operațiuni Speciale, în anumite intervale orare. Măsurile vin în urma unei încăierari care a avut loc în 29 septembrie, în Piața Constituției, când mai multe persoane s-au bătut cu bâte și săbii. Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri. (VEZI ȘI: FIUL MILIONARULUI A AJUNS DE NERECUNOSCUT. S-A ÎNGRĂȘAT GRAV DUPĂ CE A PĂRĂSIT ARESTUL!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...