Fiul milionarului a ajuns de nerecunoscut. S-a îngrășat grav după ce a părăsit arestul!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 05/10/2019 | 22:55

Șmecherașul cu Porsche, Roni Herșcovici, cel care în 2017 a lovit mai multe mașini de poliție, iar apoi a târât cu bolidul un agent care-l somase să oprească, a fost condamnat inițial la opt ani și patru luni de închisoare pentru tentativă de omor, ultraj şi distrugere.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA,  a obținut imagini de ultimă oră cu tânărul, care a devenit de nerecunoscut, după ce s-a îngrășat incredibil de mult. 

Pe 11 martie 2017, în jurul orei 3:00, Roni Herșcovici, care se afla la volanul unui SUV Porsche, a fost oprit pe Bulevardul Ion Mihalache, în zona Pieţei Domenii, pentru că trecuse pe roşu. Acesta a refuzat să prezinte actele poliţistului care venise lângă maşină şi a încercat să fugă. A dat înapoi, lovind maşinile de Poliţie din spatele său şi a demarat în trombă.

Agentul care îl legitimase s-a agăţat de centura de siguranţă şi de oglinda retrovizoare a SUV-ului, fiind târât 20 de metri, până a căzut pe asfalt. Omul a ajuns la spital cu degetele fracturate.  (Citește și: FIUL MILIONARULUI S-A COMBINAT SUB CONTROL JUDICIAR CU ”PUFOȘICA”)

Momentul incidentului din trafic din 2017, când tânărul Ronnen Herșcovici a fost somat de agenții de poliție cu armele din dotare
Momentul incidentului din trafic din 2017, când tânărul Ronnen Herșcovici a fost somat de agenții de poliție cu armele din dotare

A luat cel puțin 20 de kilograme în greutate după gratii

Condamnat, în primă instanță, la opt ani și patru luni de închisoare pentru tentativă de omor, ultraj și distrugere Roni și-a motivat gestul printr-o depresie de care ar fi suferit la vremea respectivă. Între timp, el a fost eliberat și pus sub control judiciar.

 CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe o stradă din București, alături de tatăl său. Cei doi au făcut un ”popas” la o farmacie, cel mai probabil tot pentru a rezolva problemele medicale ale lui Roni, pe care le-a invocat și cât a stat și după gratii. Din imagini se poate observa, însă, că tânărul a ieșit aproape obez de după gratii! El s-a îngrășat cel puțin 20 de kilograme cât a stat închis, ceea ce-l face aproape de nerecunoscut.

Roni s-a îngrășat excesiv cât timp a stat închis
Roni s-a îngrășat excesiv cât timp a stat închis

Incidentul din martie 2017

În martie 2017, pe o arteră din Capitală s-a petrecut un incident rutier în urma căruia Roni Herșcovici, un puști în vârstă de 22 de ani, a fost arestat pentru tentativă de omor asupra unui  polițist de la Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

Totul a pornit după ce a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Un agent l-a oprit ca să îi ceară actele, însă Roni Herșcovici a demarat în trombă şi l-a târât pe polițist după el. Omul legii a suferit fracturi la mai multe degete ale mâinii și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Imediat, zona s-a umplut de forţe de ordine. Tânărul şofer s-a baricadat în autoturismul său şi a refuzat să coboare. Doar intervenţia familiei l-a făcut cooperant. Iar după toată aventura, a început o anchetă pentru tentativă de omor, ultraj și distrugere. Roni Herșcovici a primit, în prima instanță, 8 ani și 4 luni de închisoare cu executare.

Decizia nu este una definitivă. (VEZI ȘI: A FOST REŢINUT „ŞMECHERAŞUL“ CU PORSCHE, OPRIT DE POLIŢIŞTI CU FOCURI DE ARMĂ. E FIUL UNUI TRAFICANT DE DROGURI. CUM ARATĂ ACESTA)

În baza dispozițiilor art.38 al.1 lit.a C.Pen. contopește pedepsele de 8 ani de închisoare, 6 luni de închisoare și 6 luni de închisoare aplicate inc. HERSCOVICI RONNEN prin prezenta hotărâre, urmând ca acesta să execute pedeapsa cea mai grea de 8 ani de închisoare la care se adaugă 1/3 din suma pedepselor de 6 luni și 6 luni de închisoare, în final inc. HERSCOVICI RONNEN va executa 8 (opt) ani și 4 (patru) luni de închisoare”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

Mai mult, acesta a fost obligat inclusiv la plata unor despăgubiri în valoare de 10.000 de euro către polițistul agresat.

În baza dispozițiilor art.397 C.Pr.Pen. rap. la art.19 al.5 C.Pr.Pen. în referire la art.1381 și urm. C.civ, obligă pe inc. HERSCOVICI RONNEN la plata sumei de 10.000 euro, echivalent în lei la cursul BNR din ziua plății, reprezentând despăgubiri morale către partea vătămată/parte civilă ANTON ILARIAN”. 

Roni Herşcovici a fost arestat preventiv

După incident, Roni Herşcovici a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti. După ce a fost transferat din arestul VIP-urilor la închisoare o dată cu încheierea cercetărilor procurorilor, Roni a stat într-o celulă din Penitenciarul Rahova, pe care o împărțea cu încă șapte deținuți.

Mai tot timpul a fost cu sănătatea la pământ, iar tânărul nu a prea simțit carantina de trei săptămâni impusă în mod normal pentru că a fost internat atunci în spitalul penitenciarului. În perioada petrecută în penitenciar, Roni Herșcovici refuza să iasă în aer liber și era foarte retras.

Mama lui i-a sărit în apărare

La momentul incidentului, mama lui Roni i-a luat apărarea fiului ei, susținând că polițistul și-a schimbat mărturiile de mai multe ori și că imaginile video de la fața locului îi contrazic declarația cum că ar fi fost ”luat pe capotă”.

Nici o clipă nu a fost vorba de tentativă de omor. Așa ceva nu s-a întâmplat acolo. Mai întâi polițistul a spus că l-a luat pe capotă, apoi că l-a lovit cu portiera și apoi s-a răzgândit și a zis că a fost târât pe caldarâm agățat de oglindă. Care să fie varianta corectă?!? Înregistrarea de la dosar pe care nimeni nu vrea să o ia în seamă demonstrează ce s-a întâmplat.

Totul este o înscenare a Poliției. Am depus la Parchet, prin apărător, toate documentele necesare care să ne ajute să schimbăm încadrarea de tentativă de omor în baza căreia băiatul meu stă închis de șase luni pentru ceva ce nu a făcut”, a declarat Mihaela Dumitrescu, mama lui Ronnen Herscovici, pentru Libertatea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...