Multimilionarul irakian merge prin București ”sub acoperire”! Fiul lui (23 de ani) are mașini de 1 milion €, iar bogătașul se plimbă cu un Maybach de ”numai” 100 mii!

Publicat: 06/10/2019 | 23:06

Tomah Khaled Alsamarra’i este proprietar de hoteluri și are lanț de magazine, însă, spre deosebire de fiul său, merge prin București ”sub acoperire”. Dacă Ahmed, fiul cel mare, are mașini de un milion de euro, multimilionarul irakian se plimbă cu un Maybach de ”numai” 100 mii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu celebrul om de afaceri.

Ahmed Khaled Alsamarra’i (23 de ani) obișnuiește să umble prin Capitală cu mașini care valorează o avere. “Bijuteriile” sunt, ce-i drept, ale familiei, dar tânărul le conduce atunci când îi poftește inima. De regulă, răvășește orașul cu un Porsche Panamera S estimat la 250.000 de euro, un Porsche Cayenne S de 100.000 de euro, un Mercedes Maybach de 150.000 de euro, un Mercedes G AMG 63 V 8 de 150.000 de euro, dar și cu unele un pic mai “ieftine”, un Audi A4, de circa 50.000 de euro și un BMW Seria 5 de circa 75.000 de euro.

(VEZI AICI: FAMILIA LUI E SUPER-BOGATĂ, IAR PRINȚIȘORUL IRAKIAN DE 22 DE ANI RĂVĂȘEȘTE BUCUREȘTIUL CU MAȘINI DE 1 MILION €!)

Conduce o “bijuterie” de “numai” 100.000 de euro!

În ciuda milioanelor de euro pe care le are în conturi, Tomah Khaled Alsamarra’i, tatăl lui Ahmed, preferă să meargă prin Capitală… ”sub acoperire”. Asta pentru că, deși banii nu reprezintă o problemă pentru el, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit la volanul unui Maybach de ”numai” 100.000 de euro! Îmbrăcat super-lejer, “șeicul” și-a parcat mașina într-o parcare din București, foarte aproape de locul unde are birourile.

Nu a ieșit cu absolut nimic în evidență, semn clar că este un om de afaceri discret, pentru care modestia reprezintă o valoare autentică. Se simte foarte bine în țara noastră, astfel încât și-a luat și cetățenia română. Afacerile îi merg strună, are mai multe hoteluri și mai multe complexuri comerciale, învârtind milioane și milioane de euro. Și pentru că, la o asemenea bogăție, nu putea sta oriunde, Khaled Alsamarra’i locuiește alături de familia lui într-un palat impresionant, aflat în zona de nord a Capitalei.

Tomah Khaled Alsamarra’i conduce o
Tomah Khaled Alsamarra’i conduce o „bijuterie” de „numai” 100.000 de euro

(CITEȘTE ȘI: ”MOGULUL TIPOGRAFIILOR” ȘI-A VÂNDUT AFACEREA ȘI A SPART O AVERE PE SUPER-MAȘINI!)

Ahmed Khaled Alsamarra’i, un afacerist de succes

Tomah Khaled Alsamarra’i este patronul magazinelor SIR, din care face parte și cunoscutul complex comercial din zona Lujerului, dar și al hotelurilor cu același nume. Milionarul a făcut avere din afacerile pe care le derulează în România, iar copiii săi se bucură din plin de succesul în business pe care îl are tatăl lor. Motiv pentru care își merită, fără să exagerăm, supranumele de “Prințișorii SIR”. De precizat că Ahmed, fiul cel mare, a fost deja introdus în afaceri de tatăl său, el fiind acum vicepreședinte al hotelurilor SIR, pe care multimilionarul irakian le deține.

(NU RATA: CUM A PUTUT UN CUNOSCUT MILIONAR SĂ-ŞI PARCHEZE ROLLS-UL DE 300.000 € ÎN BURICUL CAPITALEI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...