GAFA de proportii la un eveniment monden! Oana Sarbu a comis-o in cel mai MURDAR mod cu putinta

Publicat: 06/06/2014 | 21:55
GAFA de proportii la un eveniment monden! Oana Sarbu a comis-o in cel mai MURDAR mod cu putinta

Oana Sarbu a gafat grav la un eveniment monden! In timp ce majoritatea doamnelor si-au etalat rochiile vaporoase si sandalele fine, ea a preferat ghetele si paltonul. Acestea aratau de parca n-ar mai fi fost curatate din iarna trecuta.

Atunci cand este rost de o petrecere cu staif, doamnele din lumea mondena se intrec in tinute de gala si accesorii pretioase. La evenimentul Viva, vedetele de la noi s-au straduit sa arate cat mai bine, doar-doar vor primi nota maxima din partea criticilor. Oana Sarbu pare ca nu a acordat, insa, prea multa importanta acestui aspect.

Oana Sarbu si-a facut aparitia la petrecerea Viva intr-o tinuta total nepotrivita
Oana Sarbu si-a facut aparitia la petrecerea Viva intr-o tinuta total nepotrivita

Desi urma sa se prezinta la unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului, aceasta a imbracat o tinuta demna poate doar de o iesire la piata, in cartier. In timp ce colegele ei de breasla au ales rochii diafane si sandale fine, artista a preferat sa imbrace un palton negru, lung si gros, iar in picioare a purtat o pereche de ghete de iarna.

Si, daca acest lucru nu ar fi fost de ajuns, iata ca Oana Sarbu a tinut parca sa se asigure ca imaginea ei va fi compromisa pe veci. Cantareata a intrat in colimatorul celor prezenti, atunci cand acestia au observat ca ghetele sale sunt murdare. Si, la o privire mai atenta, putem vedea ca nici paltonul nu a scapat de mici pete, provenite probabil de la praful de afara.

Vedeta avea paltonul patat
Vedeta avea paltonul patat

CITESTE SI

Despartirea de Robert Turcescu a lasat urme adanci! Cum s-a comportat Oana Sarbu la prima aparitie publica dupa separare

Oana Sarbu, neagra de suparare! Si-a calcat fusta in picioare si nici nu si-a dat seama!

Cu siguranta ca vedeta nu a observat aceste detalii, caci altfel nu s-ar fi prezentat asa. Insa, cauza conteaza mai putin in acest context, mai important este efectul. Si, din pacate pentru Oana Sarbu, acesta nu a fost deloc unul pozitiv pentru ea.

Vedeta a incaltat o pereche de ghete murdare
Vedeta a incaltat o pereche de ghete murdare

A ramas in relatii amicale cu Turcescu

Primavara aceasta nu a fost tocmai cea mai buna din viata Oanei Sarbu. Dupa zece ani de relatie cu Robert Turcescu, aceasta a socat pe toata lumea atunci cand a anuntat ca se despart. Chiar daca nu mai formeaza un cuplu, acestia au ramas in relatii foarte bune. Cei doi se pot considera chiar prieteni, de dragul lui Alex, baietelul in varsta de cinci ani adoptat de artista. Acesta a ramas in grija vedetei, dar Turcescu s-a atasat de el si au pastrat relatia, in continuare.

A.D.
 

Citește și...