Gafa de proportii monumentale a Zavorancei! Ce s-a vazut in parul „divei” cand s-a dus la vorbitor la Jilava!

Publicat: 20/05/2014 | 16:32
Gafa de proportii monumentale a Zavorancei! Ce s-a vazut in parul „divei” cand s-a dus la vorbitor la Jilava!

A vrut sa arate imbecabil, insa a reusit sa se faca de ras. Luni, in timpul unui interviu acordat in fata penitenciarului Jilava, Oana Zavoranu nu a mai fost atenta la cum ii sta coafura, lasand sa se vada extensiile inestetice de alta culoare,

Din dorinta de a avea un par bogat cu un aspect natural, Oana Zavoranu a apelat, la fel ca multe dintre vedetele autohtone, la ajutorul unui hair stilist, care sa-i imbunatateasca volumul podoabei capilare. Din pacate, ultima intalnire cu acesta nu a fost una de bun augur, caci Zavo a reusit sa se faca de ras.

Oana Zavoranu a lasat sa se vada extensiile urat puse
Oana Zavoranu a lasat sa se vada extensiile urat puse

I-au cazut mesele de par

Luni, Oana a mers la penitanciarul Jilava, in vizita la fostul procuror Max Balasescu. Tinand cont ca pentru aceasta deplasare, vedeta tv a fost nevoita sa se trezeasca de dimineata, lucru extrem de neobisnuit pentru ea, Zavo nu a mai avut timp sa se aranjeze prea mult. Asa ca inevitabilul s-a produs. Oana a reusit sa suprinda pe toata lumea in momentul in care, dupa ce si-a trecut mana prin par, razele de soare i-au scos in evidenta mesele. Cu ochiul liber s-a putut observa ca extensiile nu sunt bine prinse de firul parului, motiv pentru care au si un aspect inestetic, ca de par nepieptanat.

Parul fals nu are aceeasi nuanta ca cel natural
Parul fals nu are aceeasi nuanta ca cel natural

A riscat sa cada in culmea penibilului

Oana Zavoranu fie a plecat in graba de acasa si nu a mai avut timp sa isi aranjeze coafura, ori ar fi necesar sa-si concedieze hair-stilistul. Desi nu este prima vedeta careia i se intampla acest incident, Zavo se numara insa printre acelea care acorda o atentie deosebita aspectului fizic. Inafara faptului ca una dintre extensii a cedat si i s-a dezlipit de pe cap, Oana le avea si vopsite intr-o alta culoare, ceea ce dadea un aspect total neingrijit.

Oana Zavoranu

A incercat sa remedieze situatia

La un moment dat, constienta sau nu, Oana a incercat sa remedieze situatia. Oprita sa stea de vorba cu reporterii aflati in fata penitenciarului, Zavoranu a avut grija sa-si aranjeze parul si a acopere golurile facute de extensiile puse inestetic.

Atunci cand i se ciufuleste parul, va vede cu ochiul liber ca are mese de par
Atunci cand i se ciufuleste parul, va vede cu ochiul liber ca are mese de par

Din pacate pentru ea insa, reporterii CANCAN.ro au sesizat in timp util ca mesa era pe cale de a se desprinde de tot, moment pe care l-au si imortalizat.

CITESTE SI:

Ce situatie! Tania Budi era sa ramana fara par! La un eveniment i s-a desprins o bucata din extensie

SOC! Oana Zavoranu s-a facut blonda! Iti place cum ii sta cu noua nuanta?

Tania Budi a patit acelasi lucru ca Oana Zavoranu
Tania Budi a patit acelasi lucru ca Oana Zavoranu

Si ele au avut aceeasi problema

Oana nu este prima vedeta care se confrunta cu o astfel de situatie. Printre veterane se numara Simona Sensual, care din cauza extensiilor a ajuns sa aiba foarte putin par natural. Astfel, blonda nu a avut alta optiune decat sa iasa in oras cu mesele de par la vedere. Acelasi lucru l-a patit si Marina Dina.

Simona Sensual
Simona Sensual

Pana sa descopere sistemul de prindere a meselor cu ata, parul Dinei avea un aspect extrem de neingrijit. Tania Budi se numara si ea printre vedetele care apeleaza la extensii atunci cand iese la evenimente mondene. Din pacare, de cele mai multe ori, clipsurile i-au iesit in evidenta, lucru de neacceptat pentru o femeie care vrea sa arate bine, cu un par frumos.

 

A.F.

 

Citește și...