Gafa la Cannes! Gestul inexplicabil al unui mare actor fata de sotia lui! Le-a aratat fotografilor numai ce el vede… in dormitor

Publicat: 21/05/2013 | 21:05

Nu stim unde i-a fost capul! Un mare actor de la Hollywood, aflat zilele acestea la Festivalul de Film de la Cannes, si-a ridicat sotia insarcinata in brate. Necugetat gest... Iata ce au imortalizat fotografii!

Alec Baldwin e un tip controversat. O stie toata lumea. Actorul, care are la activ o casnicie controversata si esuata cu Kim Basinger, a luat-o anul trecut de sotie pe Hilaria Thomas, o instructoare de fitness in varsta de 28 de ani. Adica cu exact 27 de ani mai tanara decat el.

Alec Baldwin

Aflat cu Hilaria la Festivalul de Film de la Cannes, unde isi promoveaza ultimul film – Seduced And Abandoned, acesta si-a ridicat sotia insarcinata in brate, in fata fotografilor prezenti la eveniment.

Constienta ca ar putea pati o… rusine, sotia actorului a incercat sa se acopere. Numai ca nu a reusit sa se acopere la timp, iar fotografii au pozat numai ce Alec vede, in cele mai intime momente…:)

Intrebare de 1 milion de dolari: purta sau nu Hilaria lenjerie intima?

R.N.

Citește și...