Gestul subliminal făcut de Anamaria Prodan la câteva ore după ce i-a dat un pumn în față lui Dan Alexa

Publicat: 14/07/2019 | 12:49

Anamaria Prodan a făcut un gest subliminal la câteva ore după ce i-a dat un pumn în față lui Dan Alexa, care nu a trecut neobservat de apropiații și fanii, dar mai ales cârcotașii impresarei. Iar în rândurile de mai jos vă dezvăluim despre ce este vorba. De asemenea, recent au apărut imagini cu obrazul lui Dan Alexa surprinse când a plecat cu iubita, după ce a încasat o lovitură din partea Anamariei Prodan.

Citește și: EXCLUSIV. Gigi Becali, reacție radicală după ce Anamaria Prodan l-a batut pe Dan Alexa. Ce a spus despre imagini

Gestul subliminal făcut de Anamaria Prodan după ce i-a dat un pumn în față lui Dan Alexa

La scurt timp de la scena violentă petrecută seara trecută, Anamaria Prodan a făcut primele declarații despre imaginile filmate în timp ce îi dă un pumn lui Dan Alexa. Și, deși a invocat alt motiv decât gelozia… sexy impresara este absentă de ore bune pe rețelele de socializare. Acest lucru este destul de neobișnuit în comportamentul ei, pentru că, se numără printre vedetele care își ține la curent fanii cu fiecare mișcare pe care o face. De altfel, nu de puține ori s-a înregistrat sau s-a pozat cu puțin înainte să se pună la somn ori își surprinde admiratorii cu fel de fel de postări pe Facebook și Instagram. Pe rețeaua fondată de Mark Zuckerberg, Anamaria Prodan nu a mai publicat nimic de multe zile, iar pe Instagram, de ieri când a făcut patru postări: un clip și trei poze.

Citește și: EXCLUSIV. Dumitru Dragomir explică ce s-a întâmplat între Anamaria Prodan și Dan Alexa: “Dacă nu a fost gelozie, s-au bătut pe lovele!”

Chiar dacă nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare în ultimele ore, internauții i-au lăsat numeroase mesaje despre incidentul cu Dan Alexa la ultima fotografie urcată ieri pe Instagramul său.

Citește și: EXCLUSIV. Prima reacție a clubului Astra, după ce Dan Alexa a fost lovit de Anamaria Prodan la Giurgiu

“Ce croșei i-ai dat lui Dani😂😂😂”, “Abia aștept să aud declarațiile voastre mincinoase. 100% zici: «M-a înjurat de copii» sau ceva. Iar el o să se scuze ca un idiot. E clar că e ceva între voi…”, “Ce ai cu Dănuț? De ce ai dat în el??”, “Ești superbă și mai tare decât Halep 😂 La ce dreaptă ai, poți să-i dai lecții lui Halep. Vezi ce înseamnă un tatuaj cu aripi? 😂😂😂 E bine că măcar acum ai aflat cine e Alexa. Ar trebui să candidezi la președinție 😍”, “Ai o lovitură de pumn mai ceva ca Tyson Fury” sunt doar cinci dintre comentariile lăsate de internauți la postarea de ieri a vedetei în care apare împreună cu fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și: EXCLUSIV. Reghe a rupt tăcerea, după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa: “Am terminat…”

Aceasta e ultima postare de pe contul oficial al impresarei, iar internauții i-au lăsat numeroase comentarii în legătură cu lovitura puternică pe care i-a dat-o lui Dan Alexa în plină figură.
Aceasta e ultima postare de pe contul oficial al impresarei, iar internauții i-au lăsat numeroase comentarii în legătură cu lovitura puternică pe care i-a dat-o lui Dan Alexa în plină figură.

Citește și: Radu Banciu, reacție fabuloasă după ce a văzut imaginile în care Anamaria Prodan îl lovește în plină figură pe Dan Alexa

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.
Citește și...