Gigi Becali, replică acidă după anunțul făcut de Klaus Iohannis: ”Crezi că mie mi-a fost frică de vreun coronavirus?”

Publicat: 29/05/2020 | 22:52
Gigi Becali, replică acidă după anunțul făcut de Klaus Iohannis: ”Crezi că mie mi-a fost frică de vreun coronavirus?”

Klaus Iohannis a anunțat că, începând cu data de 1 iunie, vor putea fi organizate concerte la care să participe maxim 500 de spectatori. Însă evenimentele sportive vor avea loc doar fără audiență.

Anunțul președintelui l-a determinat pe Gigi Becali să declare că nu-l mai interesează nici afacerile, într-un astfel de context, iar dacă pot avea loc concerte cu 500 de spectatori, atunci ar trebui să se întâmple asta și în cazul competițiilor sportive, respectiv fotbal. Omul de afaceri spune că doar Biserica e singura care contează și că nu este înspăimântat de coronavirus.

„Dacă e spectacol în aer liber, înseamnă că şi la fotbal 500 de oameni pot să fie pe stadion,  fotbalul e spectacol. A zis că fără suporteri? Noi lasăm 500 de oameni. Nu mi-e frică de corona!  Nicio mască, nimic! Mă interesează doar Biserica și fotbalul. Nici măcar mai afacerile nu mă interesează. Biserica e singura care contează, e peste viața mea. Dacă Hristos zice să mor, mor acum. Nu mă interesează altceva”, a declarat Gigi Becali. (CITEȘTE ȘI: PRIMUL DEȚINUT INFECTAT CU CORONAVIRUS A FOST CONFIRMAT LA SPITALUL PENITENCIAR JILAVA ȘI…)

Gigi Becali: ”Cine poate să mă atingă?”

Omul de afaceri este tranșant, păstrând aceeși atitudine pe care o are de fiecare dată. Nu poartă mască de protecție pentru că ”masca” sa este Sfânta Liturghie, iar într-o astfel de situație nu poate fi atins de nimic.

Gigi Becali este convins că se află în postura de a fi apărat de Iisus Hristos, fiindcă este credincios și, în fiecare dimineață, merge la biserică, așa că nici măcar 17 miliarde de corona nu l-ar putea afecta.

„Păi ce, evit eu ceva? Crezi că mie mi-a fost frică de vreun coronavirus? Port eu vreo mască sau ceva? Mă duc la Biserică și masca mea e Sfânta Liturghie! Cine poate să mă atingă? Mă duc în fiecare dimineață, la ora 8, la Sfânta Liturghie. Poate să mă atingă corona pe mine? Ce corona? Nici 17 miliarde de corona! Sfânta Liturghie, Sfânta Liturghie, împărtășanie, spovedanie… Mă apară Hristos și îngerul de la Sfântul Botez”, a mai spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro. (VEZI ȘI AICI: DOSAR PENAL ÎN CAZUL FOCARULUI DE LA AMBULANŢA OLT! 26 DE PERSOANE AU FOST CONFIRMATE CU NOUL CORONAVIRUS)