Granzii fac spectacol în Premier League!

Publicat: 21/01/2018 | 09:00
Granzii fac spectacol în Premier League!

Chelsea a zdrobit cu 4-0 (2-0) Brighton în deplasare într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a din Premier League. Eroul echipei pregătite de Antonio Conte a fost Hazard, decarul londonezilor trecându-şi în cont două goluri în minutele 3 şi 77. 

Celelalte două goluri ale lui Chelsea în această victorie categorică au purtat semnătura lui Willian (min. 6) şi Moses (min. 89). Cu cele trei puncte, Chelsea a rămas pe locul 3 cu 50 de puncte.

O victorie categorică în această rundă a obţinut şi Arsenal. Tunarii s-au impus cu 4-1 (4-0) în faţa celor de la Crystal Palace. Toate cele patru goluri ale londonezilor au fost marcate în primele 22 de minute fiind reuşite de Monreal (min. 6), Iwobi (min. 10), Koscielny (min.12) şi Lacazette (min.22). Golul de onoare al oaspeţilor şi cel care a stabilit totodată scorul final al întâlnirii a fost reuşit de Milivojevic (min. 78). Cu cele trei puncte câştigate în acest meci, Arsenal şi-a păstrat locul 6 în Premier League cu 42 de puncte.

Trei puncte de aur în lupta pentru locul 2 a obţinut şi Manchester United. Diavolii s-au impus la limită, scor 1-0 (0-0) pe terenul celor de la Burnely. Reuşita lui Martial din minutul 54 a fost suficientă pentru ca elevii lui Mourinho să rămână pe locul 2 în clasament.

După ce etapa trecută a suferit prima înfrângere din campionat, scor 4-3 la Liverpool, Manchester City s-a reabilitat în faţa propriilor fani câştigând cu 3-1 (1-0), confruntarea cu Newcastle. Aguero a semnat toate cele trei reuşite ale „cetţenilor” în acest meci, reuşind hattrick-ul în minutele 34, 63 şi 83. Cu cele trei goluri marcate în poarta lui Newcastle, Manchester City a ajuns la 70 de goluri marcate în 24 de meciuri îna ecst sezon în Premier League. Golul de onoare al celor de la Newcastle pe terenul „cetăţenilor” a fost marcat de Murphy (min. 67). Cu acest succes, Manchester City a acumulat 65 de puncte în clasament având cu 12 mai mute decât rivalii de la United.

                                                                                 

Cristi P. 

Citește și...