Hagi, atac fără precedent la adresa unui oficial al Fiorentinei după victoria semnată de Ianis cu Juventus în Liga I!

Publicat: 11/02/2018 | 07:00
Hagi, atac fără precedent la adresa unui oficial al Fiorentinei după victoria semnată de Ianis cu Juventus în Liga I!

Viitorul Constanţa s-a impus la limită, scor 1-0 (0-0) pe „Ilie Oană” din Ploieşti în faţa lanternei Ligii I, Juventus Bucureşti. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ianis Hagi dintr-un penalty în urma unui henţ făcut de Ciprian Petre în minutul 79. 

La finalul partidei decisă de fiul său, care a urcat Viitorul pe locul 5 în Liga i cu 38 de puncte, Gică Hagi a lansat un atac fără preedent asupra oficialilor Fiorentinei.

Hagi a vorbit în limba italiană şi nu l-a iertat pe Pantaleo Corvino, pe care îl consideră a fi principalul vinovat pentru faptul că fiul său nu a primit şanse la echipa mare a Fiorentinei.

„Sprijină acel băiat! Nu-l lăsa să plece când toţi vorbesc bine despre el, doar tu nu ai nimic de zis. Dar nu e un jucător rău şi tu ştii asta. Nu ai făcut bine pentru club, care a pierdut un jucător bun, precum mulţi decari buni pe care Fiorentina i-a avut în istorie. O să vorbim mai târziu despre ce se va întâmpla. Dar Fiorentina a pierdut un mare jucător. Aşa cred eu, care am jucat fotbal. Îmi pare rău. Dar te salut din România, mergem mai departe şi vedem ce se va întâmpla. Era român şi trebuia să-l ascundem. Eh, nu mai poţi să-l ascunzi, că de aia l-am cumpărat, ca să nu-l mai ascunzi, să poată ieşi din nou pe piată. Oricum, are mai multe titluri decât Corvino. Şi cred că si eu am produs jucători cât el, că se laudă câţi jucători a produs. Îi transmit că nu e frumos ce a făcut. Toţi din Firenze voiau să-l vadă pe Ianis. I-a dat reject. Nu e corect. La primavera, Ianis desena, picta. Ei nu l-au dezvoltat. Jucătorul se dezvoltă când joacă, nu când se antrenează. În meci înveţi, din greşeală”, a tunat  Gică Hagi.

                                                                                                    

Cristi P. 

Citește și...