Halle Berry, însărcinată în patru luni, ar putea juca în ”Fast and Furious”. Ce spune actriţa despre sarcină

Publicat: 26/05/2013 | 12:25
Halle Berry, însărcinată în patru luni, ar putea juca în ”Fast and Furious”. Ce spune actriţa despre sarcină

Tyrese Gibson şi Chris ”Ludacris” Bridges, care colaborează pentru ”Fast & Furious 6”, cel mai recent film din cunoscuta franciză, au mărturisit într-un interviu că vor încerca să o aducă pe Halle Berry în unul dintre următoarele filme.

Actriţa în vârstă de 46 de ani este însărcinată în patru luni şi şi-a mărturisit recent sentimentele cu privire la primul copil pe care îl va avea cu iubitul ei, Olivier Martinez.

”Amândoi ne luptăm să o aducem pe Halle Berry în franciză şi să joace în scene de sex. Da, avem nevoie de asta”, a recunosut rapperul Ludacris în interviul dat site-ului TheGrio.

”Ea joacă în astfel de filme mari de tipul francizelor”, a continuat Tyrese. ”Am văzut-o pe Jordana însărcinată (n.r. una dintre actriţele care joacă în ”Fast & Furious 6”). Chiar ne-ar folosi Halle Berry în acest film.”

Cel mai recent film ”Fast & Furious” a intrat în cinematografele americane vinerea aceasta, iar alături de Ludacris şi Tyrese mai joacă Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Michelle Rodriguez şi Jordana Brewster, scrie Mediafax.ro.

fb2

L.C

Citește și...