Halle Berry nu are voie să se mute cu fiica sa în Franţa! Afla de ce!

Publicat: 10/11/2012 | 19:26
Halle Berry nu are voie să se mute cu fiica sa în Franţa! Afla de ce!

     

Un judecător de la o instanţă din Los Angeles i-a interzis actriţei Halle Berry – care este implicată într-o aprigă dispută cu fostul ei iubit, Gabriel Aubry, privind custodia fiicei lor, Nahla, – să se mute cu copilul ei în Franţa, potrivit Mediafax.

Berry vrea să-şi crească fiica în vârstă de 4 ani în Franţa, unde există legi mai aspre împotriva paparazzilor, însă tatăl micuţei, modelul canadian Gabriel Aubry, s-a opus acestei decizii.

Cei doi foşti parteneri, care s-au despărţit în februarie 2010, după o relaţie de cinci ani, sunt implicaţi într-o aprigă dispută judiciară pentru custodia fiicei lor.

Halle Berry a depus o cerere la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California, în care a cerut permisiunea de a se muta în Franţa, pentru că se teme pentru viaţa fiicei ei. Însă, vineri, cererea i-a fost refuzată.

Un tribunal american a decis deja ca Gabriel Aubry să poată să îşi viziteze fiica doar în prezenţa unei terţe persoane, care să supravegheze acele întâlniri şi să se asigure că Nahla este în siguranţă. Justiţia americană i-a cerut deja modelului canadian să urmeze mai multe cursuri de terapie şi consiliere.

Gabriel Aubry a fost acuzat de rasism, după ce a declarat că fosta lui parteneră de viaţă, actriţa americană Halle Berry, este o „negresă”. Halle Berry a cerut custodie unică asupra micuţei, iar Aubry a cerut la rândul lui să împartă custodia copilului cu mama ei.

De asemenea, în aprilie, Halle Berry a fost obligată printr-o hotărâre emisă de un judecător de la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California să plătească fostului ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry, o pensie alimentară de 20.000 de dolari pe lună.
 

Citește și...