Hannelore de la ”Insula Iubirii” a răbufnit pe Facebook. Ce a deranjat-o pe blondină. “Așa sunt…”

Publicat: 05/01/2019 | 11:53

Hannelore a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul de televiziune ”Insula Iubirii”. Însă vedeta a încheiat anul 2018 foarte dezamăgită. În special de oamenii dragi din viața sa, pe care îi credea prieteni.

Pe contul personal de socializare, Hannelore a postat o fotografie cu un mesaj simplu, dar cuprinzător. ”Așa sunt prietenii din ziua de azi”, este mesajul lui Hannelore, alături de o poză care imită două mâini ce ar trebui să se îmbrățișeze, una fiind marcată de un șarpe, simbol al trădării.

Ce este “Insula Iubirii”

“Temptation Island – Insula Iubirii” a adus telespectatorilor povești de viață incredibile, noi ispite și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare. Emisiunea este prezentată de Radu Vâlcan. Cel de-al patrulea sezon al celui mai fierbinte reality-show a început în toamna anului 2018.

Anul trecut, pe 2 decembrie, în cadrul show-ului s-a anunțat că producătorii de la Antena 1 au luat decizia să filmeze și cel de-al cincilea sezon la scurt timp după ce s-a tras cortina peste sezonul cu numărul patru. Asta înseamnă că, în curând, vor rula episoade din noul sezon de la “Temptation Island – Insula Iubirii”.

Patru cupluri, 12 tentații, 15 zile și o insulă plină de capcane. Acestea sunt “ingredientele” show-ului. La final, doar iubirea adevărată va trece testul, iar perechile vor afla dacă sunt legate doar de obișnuință sau, dimpotrivă, de sentimente adevărate.

Citește și...