Hip Hop Pantsula, un celebru și îndrăgit rapper, a murit la doar 38 de ani!

Publicat: 24/10/2018 | 17:12
Hip Hop Pantsula, un celebru și îndrăgit rapper, a murit la doar 38 de ani!

Lumea muzicală este în doliu după ce Hip Hop Pantsula, un celebru și îndrăgit rapper din Africa de Sud, a murit miercuri, la doar de 38 de ani. Fanii sunt de-a dreptul șocați de vestea primită.

Hip Hop Pantsula, pe numele său adevărat Jabulani Tsambo, s-a născut pe 14 septembrie 1980, iar ca artist se prezenta adesea sub acronimul HHP. În ultima vreme el suferea de depresie, presa sud-africană speculând că aceasta ar fi stat la cauza morţii sale, survenite miercuri.

În timpul carierei sale de peste două decenii, HHP a cântat în mai multe limbi, dar cel mai des în Setswana, o limbă bantu vorbită în Africa de Sud și Botswana de aproximativ 5 milioane de persoane.

Într-un interviu din 2017, HHP dezvăluia că a încercat deja să se sinucidă de trei ori. Ultimul concert al artistului a avut loc pe 6 octombrie, conform romaniatv.net.

Un alt rapper a murit în august!

În august, un alt rapper ne-a părăsit. În vârstă de 32 de ani, C Struggs a murit după ce trupul său a fost măcinat de temutul cancer. Jurnaliștii de la The Sun au titrat că medicii îi dăduseră opt săptămâni de trăit, dar boala și-a accelerat ritmul și “s-a răspândit în tot corpul său” în ultimele zile. În urmă cu nicio lună, regretatul artist a făcut un gest pe o rețea de socializare care îi face pe unii dintre apropiați să creadă că și-ar fi presimțit sfârșitul.

C Struggs pe numele real Corey Struggs, a devenit cunoscut după ce a colaborat cu Rick Ross şi au lansat single-ul “Do it”.  Rapper-ul a găsit în muzică “o evadare” din problemele din copilărie, când a vândut droguri pe stradă, potrivit sursei citată mai sus. Din nefericire, deși reușise să își construiască o carieră frumoasă, el a primit un diagnostic crunt: cancer.