Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

De: Alice ZottaMadalina Manole 28/02/2021 | 22:35
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar martie 2021 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii martie 2021 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Nu rata: Horoscopul chinezesc săptămânal 1-7 martie 2021. Predomină elemenul Metal, urmat de Pământ și de Apă

Luna martie 2021 este destul de dinamică și se deschide cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, încă din data de 4 martie. Astfel, va urma o perioadă în care vom avea curaj să vorbim, să ne spunem părerea, vom fi determinați să căutăm veridicitatea în informațiile care ne ajung la urechi și vom deveni mult mai agili în gândire, mai iuți la minte.

Soarele va tranzita Peștii până pe 20 martie, urmând ca apoi să intre în zodia Berbec, moment care marchează echinocțiul de primăvară și deschide un nou an astrologic. La doar o zi distanță îl urmează și Venus, planeta iubirii, iar acest context ne va face mai curajoși, mai energici, mai pasionali și mai dornici de a ieși în față și de a ne manifesta iubirea.

Pe data de 13 martie 2021 avem parte de o Lună Nouă în Peşti, iar pe 28 martie de Lună Plină în Balanţă, ambele evenimente aducând încheieri și noi începuturi în viața noastră. Mercur, planeta comunicării, tranzitează Vărsătorul până pe 16 martie, când intră în Peşti. Din această ipostază ne va stimula gândirea intuitivă, imaginația, dar ne va aduce și o doză mai mare de visare și de confuzie. Gândirea rațională este înlocuită de gândirea emoțională.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Este o lună destul de importantă în plan sentimental pentru cei născuți în zodia Berbec. Este o perioadă în care se pot reconecta la trecut pentru a vindeca ceva, fie o deziluzie sentimentală, fie o traumă emoțională, fie pentru a ierta pe cineva care i-a dezamăgit. Aceste aspecte se conturează în prima jumătate a lunii, apoi registul se schimbă complet și toată starea de interiorizare, de introspecție devine poftă de viață, dorință de iubire. De aceea, cei singuri au mari șanse să-și întâlnească jumătatea acum, iar cei care sunt parte a unui cuplu se pot gândi la oficializarea relației.

Carieră

Nativii Berbec se vor dedica studiului în luna martie și vor acumula cunoștințe pe care le vor folosi în ascensiunea profesională. Dialogul cu superiorii se va îmbunătăți, iar finele lunii poate veni cu oferte și negocieri pentru a se implica în noi proiecte. Este o perioadă foarte bună de afirmare prin dialog, pentru a susține discursuri publice, pentru a se face remarcați prin ideile pe care le au.

Bani

Cei născuți în zodia Berbec nu au avut o lună foarte bună, unii chiar au pierdut surse de venit importante, însă din martie situația se poate schimba și șansele de a-și îmbunătăți veniturile vor apărea, însă din a doua jumătate a lunii. Cei care-și valorifică talentele pot fi mai norocoși decât ceilalți.

Sănătate

Cu trei planete în tranzit prin casa sănătății, până pe 20 martie cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie mai atenți la sănătate, în special fiind vorba de odihnă, de relaxare fizică și mentală. Este o perioadă extrem de favorabilă pentru a coborî în interiorul lor și a face curățenie, iar asta presupune renunțarea la vicii, detașarea de emoții și persoane toxice, dar mai ales eliminarea stresului, un factor agravant al posibilelor probleme de sănătate cronice. Recăpătarea energiei și a poftei de viață se va petrece odată cu intrarea Soarelui în zodia lor, însă până atunci riscul de surescitare mentală este mare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Taur

Dragoste

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Venus, planeta lor guvernatoare, prin sectorul prietenilor, acolo unde intră și Mercur, prin urmare șansele de a cunoaște pe cineva prin intermediul anturajului sau în mediul online sunt destul de mari. Cei care sunt parte a unui cuplu vor fi mai romantici, mai sensibili și mai dornici să petreacă timp împreună.

Carieră

Cei născuți în zodia Taur se bucură de aspecte mai bune în sectorul carierei, ceea ce înseamnă și o mai mare încredere în ei înșiși și în talentele lor. Nativii au șansa să fie sprijiniți de persoane importante, să primească oferte prin intermediul prietenilor.

Bani

Cu Marte în tranzit prin sectorul financiar, cei născuți în zodia Taur au toată energia necesară să facă bani luna aceasta. Aspectele sunt foarte bune și indică câștiguri din proiecte personale sau proiecte de online care se vor dovedi de lungă durată.

Sănătate

Viața socială a nativilor Taur este foarte activă în această lună, ceea ce înseamnă mai multă distracție, voie bună, însă după jumătatea lunii vor intra într-o pasă de reanaliză emoțională, de introspecție și vor fi mai întorși către trecut cu scopul de a vindeca ceva, poate chiar o rană sentimentală. Terapiile alternative vor fi de ajutor acum.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni care sunt parte a unui cuplu se bucură de momente frumoase luna aceasta și au șansa de a discuta de viitor, de a-și face planuri pe termen lung și mai ales de a ajunge la viziuni comune cu partenerul de viață. Nu este exclus ca cei singuri să fie atrași de o persoană cu funcție, cu autoritate, poate chiar un șef de la muncă.

Carieră

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură de o perioadă foarte bună în plan profesional și pot aduce îmbunătățiri imaginii lor, statutului. Luna aceasta vine nu doar cu șanse de afirmare, ci și cu șansa de a-și atinge niște obiective avute. Un nou capitol în cariera nativilor se va deschide acum. Puterea de muncă este mare, iar idealurile pe măsură.

Bani

Cum Luna le guvernează banii și se află în aspect de Lună Nouă în casa carierei, cei născuți în zodia Gemeni ar putea descoperi noi surse de venit sau o avansare în funcție, un nou statut vine cu remunerație pe măsură.

Sănătate

Cei născuți în zodia Gemeni se bucură de ingresul lui Marte prin semnul lor, iar acest aspect le aduce foarte multă energie și vitalitate, însă și tendința de a se suprasolicita. Este important ca nativii să fie atenți la stilul de viață, la alimentație și odihnă și să facă acele îmbunătățiri de care au nevoie, pentru că au toată susținerea astrologică. Pentru mulți Gemeni se poate spune că ce a fost mai greu a trecut, dar mai au un ultim mic hop de trecut și dacă o vor face cu responsabilitate, totul va fi bine.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Rac

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac au parte de o perioadă mult mai liniștită în plan sentimental față de ceea ce au trăit până acum. Totuși, există și mici atenționări. În cuplu lucrurile merg bine, partenerii se reapropie, dar un secret, o infidelitate poate zgudui către finele lunii acest ambient. Cei singuri au ocazia să se desprindă de trecut, să vindece o traumă emoțională lăsată de un fost partener, însă au și tendința de a se implica într-o relație ascunsă, secretă.

Carieră

În prima parte a lunii se pot manifesta unele angoase profesionale, unele nemulțumiri mai vechi și nu este exclus ca unii nativi să simtă nevoia de a se retrage dintr-un context profesional. Ulterior, cu Soarele și Venus alături prin sectorul carierei, situația se schimbă radical. Cei născuți în zodia Rac reușesc să se afirme, să-și îmbunătățească imaginea, reputația, statutul, să li se recunoască meritele.

Bani

Nu este exclus ca mare parte dintre cei născuți în zodia Rac să-și crească veniturile luna aceasta ca urmare a unor recunoașteri profesionale. De asemenea, alți nativi pot scoate bani din imaginea lor, în urma expunerii unor talente. Resursele partenerului de viață pot fi sprijin pentru nativi, iar alții se pot baza pe economiile lor.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul sănătății și acest aspect le poate aduce un interes major pentru vindecarea unor traume sentimentale. Totodată, crește foarte mult interesul nativilor pentru ameliorarea unor afecțiuni cronice. Către finele lunii se conturează o perioadă în care pot fi mai agitați și se pot confrunta cu gânduri, frământări și chiar insomnii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Leu

Dragoste

Cei născuți în zodia Leu au avut de depășit o perioadă foarte tensionată în plan relațional, însă de luna aceasta totul se va îmbunătăți, în special comunicarea cu partenerul de cuplu și viața intimă. Se pot lămuri toate neînțelegerile avute și se pot stabili noi reguli în cuplu. Cei singuri pot cuceri mai ușor și pot fi mai atrași de aventuri pe care le vor trăi cu multă pasiune.

Carieră

Și relațiile profesionale se îmbunătățesc luna aceasta și cei născuți în zodia Leu pot vedea din alt unghi niște colaborări avute, pot să își schimbe niște convingeri și mentalități despre niște parteneri de afaceri. Posibil să primească vești din străinătate sau suport din exterior în atingerea unor obiective.

Bani

În ceea ce privește sectorul financiar, cei născuți în zodia Leu nu se bucură de multă susținere, mai ales dacă au de plătit datorii, rate la credite sau, din contră, vor să obțină un împrumut bancar. Este de preferat să fie foarte atenți la cheltuieli, investiții și să încerce să facă economii

Sănătate

Luna martie vine cu momente de conștientizare importante pentru cei născuți în zodia Leu. Nativii au ocazia să se debaraseze de anumite rutine greșite, de anumite frici care le inhibă evoluția, chiar de anumite tipare de comportament care până acum le-au adus doar defavoruri. Este o perioadă bună de regenerare și reorganizare a stilului de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de o lună foarte bună în plan relațional. Nativii au ocazia să clarifice neînțelegeri din trecut, inclusiv cu un fost partener, au ocazia să se împace dacă au fost despărțiți. Se pot purta discuții despre viitor, despre căsătorie, iar viața intimă se înflăcărează. Cei singuri pot începe noi relații, însă există riscul să dezvolte o pasiune obsesivă pentru cineva către finele lunii și ar trebui evitat contextul.

Carieră

Cu Marte în tranzit prin sectorul carierei, cei născuți în zodia Fecioară au multă energie în atingerea obicetivelor propuse și cresc șansele de afirmare grație curajului profesional de care dau dovadă. Către finele lunii sunt posibile tensiuni cu colaboratorii, cu cei cu care lucrează și nu este exclus ca deciziile nativilor să fie radicale, mai ales dacă simt de ceva vreme să facă o schimbare în carieră.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Fecioară fac bani din asocieri, parteneriate, din contracte în care sunt alături de alte persoane, însă trebuie să fie cu băgare de seamă să nu fie păcăliți la comision.

Sănătate

Cei născuți în zodia Fecioară au depășit ce era mai greu în legătură cu starea lor de sănătate, iar acum mulți pot căuta și evoluția spirituală sau alte modalități de a-și îmbunătăți viața, prin diverse terapii. Este o perioadă bună pentru vindecarea unei dezamăgiri sentimentale, unei pierderi, rupturi de relație din trecut.

Citește și:Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de aspecte frumoase în plan relațional. Nativii au șansa să-și dezvolte viziuni comune de viitor cu partenerul de viață, să clădească principii solide pe baza cărora relația să funcționeze și să-și contureze idealuri înalte alături de perechea de viață. Jumătatea a doua a lunii amplifică aceste aspecte și ajută la îmbunătățirea considerabilă a relațiilor. Pentru cei singuri, aspectele sunt, ed asemenea, promițătoare și dacă luna trecută nu au reușit să lege noi relații, acum au toate șansele. Nativii sunt atrași de persoane cu care împărtășesc convingeri și credințe comune, cu care au, practic, ce discuta, dar la un nivel superior.

Carieră

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de tranzite benefice în sectorul muncii, dar și de o Lună Nouă care se formează aici, aspecte care prevăd noi începuturi. Nativii au parte de noi oportunități profesionale, noi atribuții care contribuie la dezvoltarea lor, poate chiar o nouă direcție profesională, iar cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Bani

Din punct de vedere fiananciar, Balanțelor li se conturează noi perspective de viitor, dar și un nou sistem de valori, o altă raportare, viziune legată de ideea de bani în sine. Este posibil ca schimbările produse la locul de muncă să le aducă și venituri mai mari.

Sănătate

Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte preocupați de sănătatea lor în luna martie 2021, iar eforturile lor vor fi răsplătite cu vești bune. Este o perioadă favorabilă vindecării, singura atenționare fiind la finele lunii când ar putea fi mai stresați, mai irascibili, mai obosiți mental și ideal ar fi să evite atunci călătoriile pe distanțe mari.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Se anunță o lună intensă pentru cei născuți în zodia Scorpion. Pasiunea va fi la cote înalte, aspect care va intensifica relațiile de lungă durată în care monotonia s-a instalat, dar va înfierbânta și nativii singuri. Scorpionii se bucură de magnetism, putere de seducție, sensibilitate și romantism. Practic, dețin toate ingredientele pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală, fie că asta presupune consolidarea poveștii de dragoste actuale, fie că presupune o nouă relațiede lungă durată, pentru cei singuri.

Carieră

În prima jumătate a lunii, cei născuți în zodia Scorpion sunt creativi și se afirmă cu încredere în domenii artistice. Ulterior, odată ce Soarele și Venus activează casa muncii, nativii vor fi mai concentrați pe locul de muncă, pe rezolvarea sarcinilor, vor avea mai mult chef și spor și-și vor îmbunătăți modul de desfășurare a activităților. Este o perioadă foarte bună să se pună în lumină mai mult în domeniul profesional în care activează.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să cheltuie mai mult decât se așteptau pentru casă și familie. Cei care așteptau un credit imobiliar acum pot primi aprobarea, și de preferat ar fi să se pună la zi cu datoriile, taxele, impozitele în această perioadă.

Sănătate

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea de traversat o perioadă impactantă din punct de vedere emoțional care-i va aduce față în față cu fricile lor, cu angoasele lor, cu trecutul, poate chiar cu acele traume din copilărie pe care le-au tot ascuns sub preș până acum, dar tot contextul se va dovedi curativ. Partea a doua a lunii vine cu mai multă energie, dar și cu ocazia îmbunătățirii stilului de viață. Nativii pot face acele schimbări pe care le visează de multă vreme.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură luna aceasta de tranzite remarcabile care prevestesc o reenergizare a vieții sentimentale. Marte va activa sectorul relațiilor, unde va aduce dinamism și le va canaliza nativilor energia către partenerul de viață, iar celor singuri le va crește interesul către legarea unei noi relații. În plus, finele lunii aduc în sectorul iubirii Soarele și Venus, iar aceste asecte prevestesc noi povești de dragoste. Comunicarea cu familia se va face mai ușor, însă către finele lunii s-ar putea ca nativii să aibă parte de conflicte dacă nu vor sta mai mult pe acasă.

Carieră

Contextele tensionate care s-au conturat luna trecută în plan profesional se dizolvă și mulți dintre cei născuți în zodia Săgetător pot răsufla ușurați. Nativii pot lega noi relații profesionale, pot încheia contracte avantajoase. Posibil ca unii Săgetători să se orienteze către afaceri personale, iar cei care deja le au să aibă parte de idei și soluții noi pentru a le scoate la rampă și a le conduce către succes.

Bani

Banii nu sunt o problemă actuală pentru cei născuți în zodia Săgetător, și pot veni în urma unor asocieri, colaborări, în urma negocierilor avantajoase ale unor contracte. Depinde de la caz la caz cu ce se ocupă fiecare nativ, dar în principiu cei care au comisioane de încasat sunt favorizați.

Sănătate

Luna începe cu o stare emoțională intensă care poate împinge mulți nativi la introspecție, la analiza trecutului, a trăirilor interioare și poate aduce o transformare puternică la nivel emoțional. Odată ce Soarele și Venus vor intra în Berbec, către finele lunii, nativii din zodia Săgetător își vor recăpăta pofta de viață, bucuria de a se dedica pasiunilor lor și acelor activități care, într-adevăr, le fac plăcere.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Cei născuți în zodia Capricorn se remarcă în mare parte din luna martie printr-o comunicare excepțională care-i ajută să-și exprime sentimentele cu ușurință. Sunt mai visători, mai romantici și mai sensibili. Chiar și în cuplurile unde au fost probleme până acum, acestea se pot rezolva prin dialog.

Carieră

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de intrarea lui Marte în sectorul muncii, aspect care va contribui major la canalizarea energiei în direcția profesională. Nativii vor începe să petreacă din ce în ce mai mult timp la muncă, vor fi mai agitați să rezolve sarcinile în timp util, să-și eficientizeze activitatea. Capricornii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Bani

Sectorul financiar este foarte bine aspectat luna aceasta și dacă nativii din zodia Capricorn au mai avut unele nemulțumiri șuna trecută, acum au șansa să aducă totul pe drumul cel bun. Sunt șanse de creștere a veniturilor fie în urma unei angajări, a schimbării locului de muncă, a unor sarcini extra pe care și le asumă.

Sănătate

Marte în tranzit prin sectorul sănătății va aduce determinarea necesară celor născuți în zodia Capricorn care-și doresc să se preocupe de rezolvarea problemelor de sănătate. Acest tranzit poate conduce și la suprasolicitare dacă fac excese la muncă. Finalul lunii îi poate găsi într-o fază mai melancolică, în care problemele mai vechi de familie sau traumele din copilărie pot să-și spună cuvântul.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

CuMarte în tranzit prin sectorul iubirii, cei născuți în zodia Vărsător nu vor mai dori să fie singuri. Nativii vor avea curaj să flirteze, vor fi dornici să cucerească și să înceapă noi relații. Aspectele sunt favorabile și vieții de cuplu, unde se pot discuta și rezolva neînțelegeri mai vechi. Pe de altă parte, se pot stabili reguli legate de bani, de cheltuieli, iar pofta de a petrece timp în compania perechii de viață crește. Activitățile comune sunt liant în această perioadă.

Carieră

Marte, guvernatorul carierei, intră în sectorul creativității, iar cei născuți în zodia Vărsător își pot expune acum mult mai ușor talentele, pot da frâu liber simțului artistic, pot transforma un hobby într-o profesie. O colaborare nouă se poate contura pentru unii nativi.

Bani

Odată cu intrarea lui Mercur în Pești, în sectorul lor financiar, cei născuți în zodia Vărsător au parte de mai multă intuiție și clarviziune în tot ce ține de bani, de la cum îi câștigă și până la cum îi administrează. Totodată, spre finele lunii există și riscul unor pierderi, de aceea ar fi de preferat să se evite speculațiile financiare și excesele, mofturile, distracțiile. Pentru mulți Vărsător, luna martie vine și cu noi surse de venituri, poate chiar cu posibilitatea de a-și monetiza un talent. Către finele lunii, negocierile sunt foarte bine aspectate și ar putea discuta chiar despre condițiile salariale.

Sănătate

Deocamdată nu se întrevăd probleme de sănătate, însă cei născuți în zodia Vărsător se pot preocupa de vindecarea unei răni emoționale din trecut, a unei amărăciuni care îi apasă, contextul astrologic fiindu-le oportun.

Horoscop lunar – horoscopul lunii martie 2021, zodia Pești

Dragoste

Cu marte în tranzit prin Gemeni, riscul ca cei născuți în zodia Pești să devină vulnerabili emoțional este mare, motiv pentru care pot da naștere mai ușor unor conflicte cu cei dragi. Totuși, Venus este în zodia lor mare parte din lună, și Mercur, planeta care le guvernează relațiile, i se va alătura, deci șansele ca nativii să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață sunt foarte mari, mai ales dacă vor avorda dialogul deschis. Cei singuri au mai multă nevoie de cineva alături și sunt mai dispuși să se lase descoperiți, să se apropie de cineva, însă există și posibilitatea să trăiască experiențe pasionale, aventuri și cam atât.

Carieră

Cei născuți în zodia Pești pot profita de Luna Nouă din zodia lor pentru a deschide noi uși nu doar personale, ci și relaționale și profesionale. Posibil să fie atrași de noi domenii de activitate sau de ideea de a învăța ceva nou ce-i poate propulsa în carieră. Unii nativi pot analiza varianta dezvoltării unui talent personal.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Pești se pot baza pe sprijinul părinților în perioada în care Marte, planeta lor financiară, le tranzitează acest sector. În alte cazuri, poate fi vorba de bani investiți în casă sau pentru familie. Când Soarele și Venus vor intra în Berbec, adică spre finele lunii, șansele ca nativii să-și îmbunătățească situația financiară cresc.

Sănătate

Cei născuți în zodia Pești au ocazia către finele lunii să-și recapete încrederea în sine, stima de sine, un minus major al ultimei perioade din viața lor care le-a adus multe stări de interiorizare. Totodată, sectorul sănătății se mai detensioneză, iar planetele care rămân acolo fac aspecte mai bune, ceea ce înseamnă o mai mare posibilitate de vindecare a unor afecțiuni mai vechi. Problema va fi starea emoțională, care va necesita atenție și vindecare, iar vindecarea vine prin conștientizarea traumelor din trecut, pentru unii chiar din copilărie, prin conștientizarea unor probleme legate de familie sau de ideea de cămin în sine.

Descoperă și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Sursa foto principală: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea