Home » Trending » Horoscop săptămânal 3 – 9 ianuarie 2022. Fecioarele pot relua o poveste de iubire

Horoscop săptămânal 3 – 9 ianuarie 2022. Fecioarele pot relua o poveste de iubire

De: Elena NicaMadalina Manole 02/01/2022 | 23:59
Horoscop săptămânal 3 – 9 ianuarie 2022. Fecioarele pot relua o poveste de iubire

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 ianuarie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 3 – 9 ianuarie 2022 se numără și cea a Fecioarelor care pot relua o poveste de iubire din trecut.

Săptămâna 3 – 9 ianuarie 2022 se anunță liniștită și fără prea multe aspecte astrologice, semn că anul începe într-o notă blândă. În prima parte a perioadei analizate ne aflăm sub auspiciile unui sextil între planeta iubirii, Venus, retrogradă în zodia Capricorn și Neptun, planeta visării, din Pești. Acest context ne ajută să-i iertăm pe cei care ne-au greșit, să fim mai înțelegători, poate chiar să trecem cu vederea anumite greșeli sentimentale. Totodată, este un aspect favorabil celor care sunt preocupați de latura artistică.

În a doua parte a săptămânii, Venus retrogradă face o conjuncție cu Soarele din zodia Capricorn, aspect care pune în lumină multe dintre neplăcerile sentimentale, financiare și profesionale trăite până acum și poate inhibate. S-ar putea să avem conștientizări majore legate de relațiile noastre și de modul în care ne administrăm resursele. Dacă se reîntorc parteneri în viața noastră, ar fi ideal să nu ne grăbim să facem pasul spre împăcare pentru că această conjuncție ne poate orbi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Berbec au parte de aceste aspecte mai sus-amintite în sectorul carierei, deci pentru nativi anul începe cu multă agitație profesională. Este momentul să se afirme, să-și ceară niște drepturi care consideră că li se cuvin și să facă pași cu încredere către obiectivele lor. Se pot confrunta cu unele situații din trecut, tocmai pentru ca acum să le depășească. Au curaj, au ambiții mari și se vor impune cu multă autoritate. Pe de altă parte, în viața de cuplu pot fi luminate niște disfuncții și probleme relaționale pentru a fi rezolvate.

Horoscop săptămânal Taur: 3 – 9 ianuarie 2022

Pentru cei născuți în zodia Taur este o perioadă bună să învețe lucruri noi, să exploreze noi domenii de interes, dar și o perioadă bună să se plimbe, să plece într-o călătorie. Este foarte probabil ca unii nativi să reia niște studii sau un curs abandonat. Totodată, pot avea adevărate revelații, pot înțelege sensul unor evenimente, pot să-și schimbe principiile și mentalitățile, să renunțe la prejudecăți și doctrine învechite.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Gemeni pot activa o serie de frici, de dependențe și traume săptămâna aceasta, însă toate cu scopul de a fi vindecate. Pot vedea mult mai clar care sunt problemele în viața de cuplu și de ce lucrurile nu funcționează. Se pot lumina secrete, infidelități, probleme financiare, obiceiuri bolnăvicioase ale partenerului și unii nativi pot trece prin niște pierderi, emoționale sau financiare, menite să-i facă mai puternici și mai independenți.

Horoscop săptămânal Rac: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Rac au parte de foarte multe planete în sectorul relațiilor, acolo unde, de altfel, se și petrec aspectele mai sus-amintite. S-ar putea ca mulți nativi să vadă acum mai clar sau dintr-o altă perspectivă o situație care se petrece în cuplu. Pot fi mai cicălitori, pot scoate trecutul la lumină pentru a-l rediscuta și este foarte probabil să treacă prin situații prin care au mai trecut, tocmai pentru a le aborda altfel sau pentru a le înțelege mesajele subtile. Cei singuri sunt sfătuiți să aibă grijă la reîntoarcerea unui fost partener. Să nu se grăbească în a face pași noi. Profesional, unii nativi pot renegocia un contract sau poate un fost colaborator le propune continuarea asocierii.

Horoscop săptămânal Leu: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Leu încep acest an cu multă muncă. Nu le este pe plac neapărat situația pentru că s-ar putea să simtă că nu-i fac față prea ușor. Nativii apelează, în schimb, la toate resursele lor și vor găsi puterea să rezolve tot ce au stabilit în program. S-ar putea să primească o ofertă de la un fost loc de muncă. Alți Lei pot ajunge la concluzia că nu se mai pot minți că ceea ce fac le place sau că lucrurile se vor îmbunătăți, așa că pot reevalua serios situația lor profesională. Totodată, sunt sfătuiți să aibă grijă la obiceiurile mai puțin sănătoase pe care le au și să încerce să le schimbe sau, cel puțin, să nu le amplifice acum.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în Fecioară au ocazia, grație acestor aspecte care se formează în sectorul iubirii lor, să vadă clar, dar dintr-o altă perspectivă, care este situația în viața lor sentimentală. Foste iubiri se pot reîntoarce în viața lor și ar fi de preferat să nu se grăbească către o împăcare deocamdată. Și cei singuri pot înțelege care este motivul singurătății lor, iar cei care se simt nefericiți în cuplu pot să realizeze că fericirea lor nu ar trebui să depindă de alții. Mai multă grijă la copii, la activitățile și nevoile acestora, pentru cei care sunt părinți.

Horoscop săptămânal Balanță: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Balanță se vor preocupa mai mult de casă și familie săptămâna aceasta. Posibil ca în prima parte să-și dorească o reorganizare a locuinței, o revitalizare a spațiului în care locuiesc, iar ulterior să se concentreze mai mult pe problemele celor din familie sau chiar pe problemele lor personale. Dacă au fost situații din trecut care le-au amprentat starea emoțională, acum vor dori să facă lumină. Sunt secrete de familie care se află și unii nativi pot retrăi o traumă mai veche.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o săptămână agitată la nivel de dialog și deplasări. Nativii pot fi prinși în fel și fel de discuții, pot relua discuții mai vechi, pot renegocia contracte și pot rezolva situații ce țin de acte, situații administrative care până acum au întâmpinat obstacole. S-ar putea să fie mai mult pe drumuri, însă deplasările vor fi plăcute, poate chiar pleacă într-o excursie. Scorpionii se bucură de o mare putere de convingere asupra celorlalți. Pentru unii nativi poate fi vorba de reluarea unui flirt sau de decizia de a cuceri persoana care le place.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 – 9 ianuarie 2022

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta este despre calcule, socoteli și cheltuieli. Nativii s-ar putea să mai fie nevoiți să scoată niște bani din buzunar, poate pentru casă și familie, sau poate sunt nevoiți să apeleze la cei dragi pentru un sprijin financiar. Totodată, pot realiza care sunt obiceiurile care conduc la neajunsurile financiare și ce trebuie să facă pentru a câștiga mai mulți bani. Pot avea adevărate revelații în acest sens.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de multe planete în zodia lor, iar aspectele astrologice mai sus-amintite vin să stimulezez nativii să se preocupe mai mult de ei înșiși, fie că este vorba de înfățișare, fie că este vorba de sănătate. Pot avea parte de revelații, de momente de iluminare în care să-și înțeleagă trecutul și anumite evenimente pe care le-au trăit, fie sentimentale, fie profesionale. Discuțiile purtate acum, sfaturile primite sau citite pot avea un impact bun asupra celor care sunt mai nemulțumiți de viața lor personală.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea o săptămână de puternice conștientizări și revelații. Nativii sunt chiar sfătuiți să se retragă în liniște și să se roage pentru că pot primi răspunsuri de la Univers pe diferite căi. Către finele săptămânii, este foarte posibil să iasă la lumină secrete și jocuri de culise sau să se repete anumite situații din trecut care să îi forțeze pe nativi să schimbe abordarea. Cei care vor să încheie ceva toxic, bolnăvicios, o pot face în perioada aceasta.

Horoscop săptămânal Pești: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Pești au ocazia săptămâna caesata să-și facă planuri importante de viitor și să pună la punct situații ce țin de proiectele în care sunt implicați și care până acum stagnau sau nu ieșeau așa cum nativii își doreau. Posibil să cunoscă persoane importante sau să primească sprijin de la prieteni și asociați. Totodată, dacă cineva nu a fost corect cu ei, pot descoperi acum. Este o perioadă bună pentru socializare, mai ales dacă până acum au stat retrași.

Elena Nica
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Experiențe în trecut: news editor Observator, Antena 1 și Antena Stars
Parteneri
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
FOTO. Larisa Drăgulescu, relație cu o altă femeie! Și-a schimbat orientarea sexuală, după ce a făcut avere din videochat
FOTO. Larisa Drăgulescu, relație cu o altă femeie! Și-a schimbat orientarea sexuală, după ce a...
Mașinile pe motorină au o problemă majoră când vine iarna. Iată rezolvarea
Mașinile pe motorină au o problemă majoră când vine iarna. Iată rezolvarea
J-Lo, super sexy în sala de fitness. Cum a fost surprinsă
J-Lo, super sexy în sala de fitness. Cum a fost surprinsă
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele mai sexy femei
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Pericol maxim pentru omenire! Molima care va ucide pe capete după COVID-19. A fost descoperit un nou virus
Pericol maxim pentru omenire! Molima care va ucide pe capete după COVID-19. A fost descoperit...
CUTREMURĂTOR! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la 3 ani de la tragedie
CUTREMURĂTOR! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la 3...
De câte ori putem purta masca FFP2 sau N95, fără a ne pune sănătatea în pericol
De câte ori putem purta masca FFP2 sau N95, fără a ne pune sănătatea în...
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o dată…
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Va fi dezastru în România! Nu mai scapă nimeni. Jurma anunță mare explozie
Va fi dezastru în România! Nu mai scapă nimeni. Jurma anunță mare explozie
Scandal la o mare companie. E scandalos ce ar fi cerut pe lângă „sâni mai mari”
Scandal la o mare companie. E scandalos ce ar fi cerut pe lângă „sâni mai...
Bani şi petreceri cu prostituate pentru secrete de stat. Un comandant al marinei americane a pledat vinovat
Bani şi petreceri cu prostituate pentru secrete de stat. Un comandant al marinei americane a...
Dovada clară că Rusia e gata de invazie! Putin, dat de gol de americani. S-a întâmplat la graniţă
Dovada clară că Rusia e gata de invazie! Putin, dat de gol de americani. S-a...
Adrian Minune, gest neașteptat pentru o fetiță care i-a dat 100 de lei pentru o dedicație! Puțini maneliști ar face la fel
Adrian Minune, gest neașteptat pentru o fetiță care i-a dat 100 de lei pentru o...
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat e uluitor
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Nicuşor Dan l-a dat afară pe Arşinel: De 60 de ani joc în teatrul ăsta!
Nicuşor Dan l-a dat afară pe Arşinel: De 60 de ani joc în teatrul ăsta!
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată când s-a așezat pe șezlong
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată...
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. „Dumnezeu să te ierte suflet frumos
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. „Dumnezeu să te ierte suflet frumos". Reacția artistei
Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și foarte obraznic” Cei doi artiști și-au reînnoit jurămintele la Teo Show
Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și...
Atenţie, şoferi: Modificări radicale ale Codului Rutier. Urmează menzi usturătoare şi suspendarea dreptului de circulaţie pentru 120 de zile
Atenţie, şoferi: Modificări radicale ale Codului Rutier. Urmează menzi usturătoare şi suspendarea dreptului de circulaţie...
Ce veste! Ce primesc proprietarii maşinilor mai vechi de 15 ani de la stat
Ce veste! Ce primesc proprietarii maşinilor mai vechi de 15 ani de la stat
Mario a fost ucis de propria bunică, în timp ce părinții erau la serviciu! Când s-au întors acasă, mama băiețelului a intrat în stare de șoc
Mario a fost ucis de propria bunică, în timp ce părinții erau la serviciu! Când...
Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!
Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!
Bombă despre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni!
Bombă despre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni!
Moment jenant pentru Elon Musk. Iată unde va ajunge o rachetă SpaceX „rebelă”
Moment jenant pentru Elon Musk. Iată unde va ajunge o rachetă SpaceX „rebelă”
Planta care ne ajută să dormim mai bine. Îndepărtează frica și stresul, calmează gândurile
Planta care ne ajută să dormim mai bine. Îndepărtează frica și stresul, calmează gândurile