Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 3 – 9 ianuarie 2022. Fecioarele pot relua o poveste de iubire

Horoscop săptămânal 3 – 9 ianuarie 2022. Fecioarele pot relua o poveste de iubire

De: Elena NicaMadalina Manole 02/01/2022 | 23:59
Horoscop săptămânal 3 – 9 ianuarie 2022. Fecioarele pot relua o poveste de iubire

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 ianuarie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 3 – 9 ianuarie 2022 se numără și cea a Fecioarelor care pot relua o poveste de iubire din trecut.

Săptămâna 3 – 9 ianuarie 2022 se anunță liniștită și fără prea multe aspecte astrologice, semn că anul începe într-o notă blândă. În prima parte a perioadei analizate ne aflăm sub auspiciile unui sextil între planeta iubirii, Venus, retrogradă în zodia Capricorn și Neptun, planeta visării, din Pești. Acest context ne ajută să-i iertăm pe cei care ne-au greșit, să fim mai înțelegători, poate chiar să trecem cu vederea anumite greșeli sentimentale. Totodată, este un aspect favorabil celor care sunt preocupați de latura artistică.

În a doua parte a săptămânii, Venus retrogradă face o conjuncție cu Soarele din zodia Capricorn, aspect care pune în lumină multe dintre neplăcerile sentimentale, financiare și profesionale trăite până acum și poate inhibate. S-ar putea să avem conștientizări majore legate de relațiile noastre și de modul în care ne administrăm resursele. Dacă se reîntorc parteneri în viața noastră, ar fi ideal să nu ne grăbim să facem pasul spre împăcare pentru că această conjuncție ne poate orbi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Berbec au parte de aceste aspecte mai sus-amintite în sectorul carierei, deci pentru nativi anul începe cu multă agitație profesională. Este momentul să se afirme, să-și ceară niște drepturi care consideră că li se cuvin și să facă pași cu încredere către obiectivele lor. Se pot confrunta cu unele situații din trecut, tocmai pentru ca acum să le depășească. Au curaj, au ambiții mari și se vor impune cu multă autoritate. Pe de altă parte, în viața de cuplu pot fi luminate niște disfuncții și probleme relaționale pentru a fi rezolvate.

Horoscop săptămânal Taur: 3 – 9 ianuarie 2022

Pentru cei născuți în zodia Taur este o perioadă bună să învețe lucruri noi, să exploreze noi domenii de interes, dar și o perioadă bună să se plimbe, să plece într-o călătorie. Este foarte probabil ca unii nativi să reia niște studii sau un curs abandonat. Totodată, pot avea adevărate revelații, pot înțelege sensul unor evenimente, pot să-și schimbe principiile și mentalitățile, să renunțe la prejudecăți și doctrine învechite.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Gemeni pot activa o serie de frici, de dependențe și traume săptămâna aceasta, însă toate cu scopul de a fi vindecate. Pot vedea mult mai clar care sunt problemele în viața de cuplu și de ce lucrurile nu funcționează. Se pot lumina secrete, infidelități, probleme financiare, obiceiuri bolnăvicioase ale partenerului și unii nativi pot trece prin niște pierderi, emoționale sau financiare, menite să-i facă mai puternici și mai independenți.

Horoscop săptămânal Rac: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Rac au parte de foarte multe planete în sectorul relațiilor, acolo unde, de altfel, se și petrec aspectele mai sus-amintite. S-ar putea ca mulți nativi să vadă acum mai clar sau dintr-o altă perspectivă o situație care se petrece în cuplu. Pot fi mai cicălitori, pot scoate trecutul la lumină pentru a-l rediscuta și este foarte probabil să treacă prin situații prin care au mai trecut, tocmai pentru a le aborda altfel sau pentru a le înțelege mesajele subtile. Cei singuri sunt sfătuiți să aibă grijă la reîntoarcerea unui fost partener. Să nu se grăbească în a face pași noi. Profesional, unii nativi pot renegocia un contract sau poate un fost colaborator le propune continuarea asocierii.

Horoscop săptămânal Leu: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Leu încep acest an cu multă muncă. Nu le este pe plac neapărat situația pentru că s-ar putea să simtă că nu-i fac față prea ușor. Nativii apelează, în schimb, la toate resursele lor și vor găsi puterea să rezolve tot ce au stabilit în program. S-ar putea să primească o ofertă de la un fost loc de muncă. Alți Lei pot ajunge la concluzia că nu se mai pot minți că ceea ce fac le place sau că lucrurile se vor îmbunătăți, așa că pot reevalua serios situația lor profesională. Totodată, sunt sfătuiți să aibă grijă la obiceiurile mai puțin sănătoase pe care le au și să încerce să le schimbe sau, cel puțin, să nu le amplifice acum.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în Fecioară au ocazia, grație acestor aspecte care se formează în sectorul iubirii lor, să vadă clar, dar dintr-o altă perspectivă, care este situația în viața lor sentimentală. Foste iubiri se pot reîntoarce în viața lor și ar fi de preferat să nu se grăbească către o împăcare deocamdată. Și cei singuri pot înțelege care este motivul singurătății lor, iar cei care se simt nefericiți în cuplu pot să realizeze că fericirea lor nu ar trebui să depindă de alții. Mai multă grijă la copii, la activitățile și nevoile acestora, pentru cei care sunt părinți.

Horoscop săptămânal Balanță: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Balanță se vor preocupa mai mult de casă și familie săptămâna aceasta. Posibil ca în prima parte să-și dorească o reorganizare a locuinței, o revitalizare a spațiului în care locuiesc, iar ulterior să se concentreze mai mult pe problemele celor din familie sau chiar pe problemele lor personale. Dacă au fost situații din trecut care le-au amprentat starea emoțională, acum vor dori să facă lumină. Sunt secrete de familie care se află și unii nativi pot retrăi o traumă mai veche.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o săptămână agitată la nivel de dialog și deplasări. Nativii pot fi prinși în fel și fel de discuții, pot relua discuții mai vechi, pot renegocia contracte și pot rezolva situații ce țin de acte, situații administrative care până acum au întâmpinat obstacole. S-ar putea să fie mai mult pe drumuri, însă deplasările vor fi plăcute, poate chiar pleacă într-o excursie. Scorpionii se bucură de o mare putere de convingere asupra celorlalți. Pentru unii nativi poate fi vorba de reluarea unui flirt sau de decizia de a cuceri persoana care le place.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 – 9 ianuarie 2022

Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta este despre calcule, socoteli și cheltuieli. Nativii s-ar putea să mai fie nevoiți să scoată niște bani din buzunar, poate pentru casă și familie, sau poate sunt nevoiți să apeleze la cei dragi pentru un sprijin financiar. Totodată, pot realiza care sunt obiceiurile care conduc la neajunsurile financiare și ce trebuie să facă pentru a câștiga mai mulți bani. Pot avea adevărate revelații în acest sens.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de multe planete în zodia lor, iar aspectele astrologice mai sus-amintite vin să stimulezez nativii să se preocupe mai mult de ei înșiși, fie că este vorba de înfățișare, fie că este vorba de sănătate. Pot avea parte de revelații, de momente de iluminare în care să-și înțeleagă trecutul și anumite evenimente pe care le-au trăit, fie sentimentale, fie profesionale. Discuțiile purtate acum, sfaturile primite sau citite pot avea un impact bun asupra celor care sunt mai nemulțumiți de viața lor personală.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea o săptămână de puternice conștientizări și revelații. Nativii sunt chiar sfătuiți să se retragă în liniște și să se roage pentru că pot primi răspunsuri de la Univers pe diferite căi. Către finele săptămânii, este foarte posibil să iasă la lumină secrete și jocuri de culise sau să se repete anumite situații din trecut care să îi forțeze pe nativi să schimbe abordarea. Cei care vor să încheie ceva toxic, bolnăvicios, o pot face în perioada aceasta.

Horoscop săptămânal Pești: 3 – 9 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Pești au ocazia săptămâna caesata să-și facă planuri importante de viitor și să pună la punct situații ce țin de proiectele în care sunt implicați și care până acum stagnau sau nu ieșeau așa cum nativii își doreau. Posibil să cunoscă persoane importante sau să primească sprijin de la prieteni și asociați. Totodată, dacă cineva nu a fost corect cu ei, pot descoperi acum. Este o perioadă bună pentru socializare, mai ales dacă până acum au stat retrași.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Elena Nica
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Experiențe în trecut: news editor Observator, Antena 1 și Antena Stars
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...