Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 16 august 2021. Venus intră în zodia Balanță

Horoscop zilnic 16 august 2021. Venus intră în zodia Balanță

De: Madalina Manole 16/08/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 16 august 2021. Venus intră în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 16 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Balanță se bucură din plin de intrarea lui Venus, planeta lor guvernatoare, în zodia lor.

Venus, planeta iubirii, intră astăzi în zodia Balanță, zodia sa de domiciliu diurn, prin urmare energia pe care o va manifesta va fi deosebit de puternică și benefică tuturor. Până pe data de 10 septembrie, cât Venus va tranzita Balanța, ne va susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur, să ne împăcăm cu cei dragi, să aducem armonia și echilibrul în viața de cuplu, dar și în relațiile profesionale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Venus îi susține puternic pe cei născuți în zodia Berbec în sectorul relațiilor. Nativii se vor face remarcați la capitolul negociere, pot avea ocazia să semneze noi contracte, să intre în noi asocieri profesionale, iar cei singuri vor avea ocazia să-și întâlnească jumătatea. Este o perioadă foarte bună și pentru nativii care sunt parte a unui cuplu pentru că se pot reconecta cu partenerul și pot reașterne armonia în viața lor.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt foarte bine susținuți de Venus, guvernatoarea lor, în sectorul muncii și al sănătății. Nativii își vor desfășura sarcinile cu ușurință, vor avea un randament ridicat și își pot îmbunătăți considerabil starea de sănătate. Se pot face iubiți de colegi și cei care-și caută un job se pot angaja în această perioadă.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul iubirii, al copiilor, al creativității și al activităților distractive, prin urmare nativii vor fi mai veseli, mai binedispuși și mai dornici să-și îmbunătățească actuala relație și să o consolideze. Au toate șansele ca în perioada acestui tranzit să înceapă o nouă relație, să devină părinți sau să se apropie mai mult de copii, dacă deja sunt părinți.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac au șansa să-și consolideze mariajul, să se apropie mai mult de soț/soție, de copii, să-și îmbunătățească relația cu familia și să devină mai îngăduitori cu părinți. Unii nativi pot simți nevoia să-și exprime sentimentele și emoțiile, în timp ce alții vor reorganiza și redecora locuința.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt susținuți de Venus în sectorul comunicării, astfel că nativii au șansa să se remarce prin dialog, prin discursuri, interviuri, să dea examene, să susțină cu brio negocieri, dar și să facă declarații de dragoste. Relația cu rudele și vecinii se poate îmbunătăți. Horoscopul de azi le atrage atenția ca în perioada acestui tranzit să fie mai atenți la ideile, sfaturile pe care le primesc pentru că le pot fi de ajutor. Posibil ca nativii să fie mai dornici de plimbări, excursii și scurte călătorii sau să facă deplasări de natură profesională.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar și nativii vor traversa o perioadă în care șansele de a-și îmbunătăți și echilibra veniturile vor fi foarte mari. Nativii au idei bune și pot participa activ la îmbunătățirea veniturilor pe termen lung. Este o perioadă care multora le poate aduce o negociere salarială.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus întocmai în zodia lor și fiindu-le planetă guvernatoare, fără îndoială că vor simți o îmbunătățire considerabilă a vieții personale. Nativii vor fi mai echilibrați, mai dornici să reaștearnă armonia în jurul lor, în special în viața de cuplu, să se împace cu cei dragi și să iubească. Nu este exclus să înceapă o nouă relație. Horoscopul de azi le cere să se preocupe mai mult de look-ul lor și să îndrăznească să facă o schimbare.

Horoscop Scorpion

Pentru cei născuți în zodia Scorpion aceste tranzite sunt favorabile vindecării psihice și emoționale. Prin comunicarea cu ei înșiși, nativii pot să-și îmbunătățească starea de spirit, pot să ierte pe cineva și pot să facă pași în evoluția spirituală. Cum Venus le guvernează relațiile, este o perioadă de reconectare la viața de cuplu și de retragere în intimitate. Cei singuri pot începe o relație cu iz karmic.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească viața socială, să cunoască persoane noi, să lege noi prietenii și să consolideze relațiile actuale. Pot aduce îmbunătățiri proiectelor personale și de grup și se pot bucura de popularitate.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul carierei. Nativii vor avea oportunitatea de a se face remarcați, de a obține aprecieri care să-i propulseze direct către o funcție mult visată. Horoscopul zilei îi sfătuiește să profite de această perioadă pentru a-și îmbunătăți imaginea profesională și pentru a-și atinge niște țeluri la care visează. Sentimental, unii nativi se pot îndrăgosti, iar alții pot să-și oficializeze relația.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul filozofiilor de viață, al credințelor și al idealurilor înalte, semn că urmează o perioadă de mari aspirații și eforturi pentru atingerea lor. Nativii pot fi susținuți astrologic să înceapă un curs, să obțină o diplomă, să învețe o limbăr străină, se perfecționeze pentru a-și atinge aspirațiile. Posibil ca unii nativi să plece într-o călătorie dsau să cunoască o persoană de altă naționalitate care să-i încânte.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, al creditelor, moștenirilor, partajelor, taxelor și impozitelor, iar nativii vor căuta să rezolve contexte ce au legătură cu aceste domenii, îmbunătățindu-și astfel situația financiară. Posibil să returneze o datorie în această perioadă. Pe de altă parte, pasiunea se reaprinde în cuplu și nativii singuri pot intra în aventuri, dar care vor avea un profund rol transformator.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...