Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 septembrie 2020. Lună Nouă în zodia Fecioară

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 septembrie 2020. Lună Nouă în zodia Fecioară

De: Madalina ManoleMarie Călin 16/09/2020 | 22:33
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 septembrie 2020. Lună Nouă în zodia Fecioară
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 septembrie 2020. Lună Nouă în zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Fecioară vor avea parte de formarea fenomenului de Lună Nouă în zodia lor, pe casa personalității.

Luna Nouă este un moment al noilor începuturi, iar această Lună Nouă se petrece în aspecte atât de puternice și benefice cu planetele din zodia Capricorn, acele planete care au fost implicate în contextul pandemic și care până acum au creeat doar contexte tensionate pe cer, încât ceea ce se va deschide acum va fi ceva resimțit ca o adevărată binecuvântare.

Citește și: Horoscop săptămânal 14 – 20 septembrie 2020. Fecioarele au parte de șanse și oportunități

În primul rând, este o Lună Nouă care ne aduce multă intuiție și clarviziune, iar în al doilea rând, ceea ce se demarează acum va fi puternic, transformator, și de lungă durată. La modul general, este vorba de noi începuturi care vizează munca, sectorul profesional, și sănătatea, stilul de viață.

Cei mai impactați vor fi nativii din zodia Fecioară, Pești, Săgetător și Gemeni, în special cei născuți în ultima decadă a zodiilor, dar și cei care au ascendentul sau alte planete personale importante între 20-29 grade în zodiile menționate. Impactul Lunii noi va fi resimțit pe o perioadă de o lună de acum înainte, dar mai puternic în următoarele două săptămâni.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de noi și remarcabile începuturi în sectorul profesional, legate de muncă, program, sarcini și activități zilnice, stil de viață. Unii nativi își vor găsi direcția profesională, pot avea o revelație legată de ceea ce vor să facă pe viitor cu cariera lor, în timp ce alții se vor angaja, iar alții își vor schimba stilul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține puternic pe nativii care vor să-și îmbunătățească stilul de viață și, implicit, sănătatea.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de noi începuturi legate de iubire, de o relație, dar și de timpul liber, de pasiunile și hobby-urile lor. Nativii pot să aibă o revelație legată de principiile sentimentale și acest aspect îi poate ajuta să înceapă un noi capitol sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia remarcabilă de a face schimbări în viața lor astfel încât să se dedice mai mult hobby-urilor lor și să aibă mai mult timp liber.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de noi începuturi care vizează relația cu familia, dar și locuința, casa, activitățile domestice. Mulți nativi vor simți ca pe o frustrare o situație incomodă care-i obligă să facă ceva, însă ceva ce se va dovedi ulterior ca era necesar în viața lor, pentru viitorul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și facă ordine și curățenie, atât în casă, cât și în viață, mai ales în emoții, amintiri, trecut.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de noi începuturi care vizează sectorul comunicării, al relaționării cu ceilalți. Mulți nativi pot primi vești bune legate de un interviu de angajare, sau vești bune în urma unei ședințe la locul de muncă, în urma unui examen. Unii pot cunoaște persoane importante cu care să lege noi parteneriate sau care să-i ajute în evoluția profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia unor deplasări fie în interes de muncă, fie pentru a rezolva o situație ce vizează actele, unele documente.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de noi începuturi financiare, noi situații care vor genera câștiguri, o mărire de salariu, un bonus, comision mai mare. Nativii pot avea chiar ocazia de a-și schiba locul de muncă cu unul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să facă acele schimbări legate de stil de viață, de alimentație, schimbări care să le îmbunătățească odată pentru totdeauna stilul de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de această minunată Lună Nouă întocmai în semnul lor. Nativii vor avea o perioadă în care noi oportunități vor apărea în viața lor, atât profesionale, cât și personale, legate de principii, stil de viață, sănătate. Pentru mulți nativi poate fi vorba de noi relații pe care le vor lega în această perioadă, sentimentale și profesionale, care se vor dovedi de lungă durată, dar și transformatoare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și reorganizeze timpul liber și activitățile, astfel încât să aibă ocazia să se dedice mai mult hobby-urilor lor.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să se desprindă, odată cu această Lună Nouă din Fecioară, de gânduri negative, de obsesii, frici și temeri care-i împiedică să evolueze. Este momentul să facă ceva pentru sănătatea lor, să aducă îmbunătățiri stilului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu se teamă să meargă la medic, să-și reevalueze starea de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de noi începuturi în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Mulți nativi vor avea ocazia să întâlnească noi persoane care să-i ajute din punct de vedere profesional sau care să-i ajute să-și promoveze un proiect, să-l demareze. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a lega noi prietenii.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de această Lună Nouă în sectorul carierei și al aspirațiilor profesionale cele mai înalte. Pentru mulți nativi va fi vorba de o situație (posibil resimțită ca incomodă) care să-i oblige să avanseze, să-i oblige să intre pe traiectoria vieții lor din punct de vedere profesional. Alți nativi vor fi avansați în funcție, în timp ce alții vor realiza întocmai care este menirea lor pe pământ, cel puțin din punct de vedere al carierei. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi susține îi obținerea unei noi direcții, în atingerea unor obiective, unor aspirații care vor veni cu o creștere și stabilizare a bugetului.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de această Lună Nouă în sectorul principiilor de viață și al călătoriilor, al studiilor înalte. Unii nativi vor simți mai puternic ca niciodată să facă o schimbare în viața lor, în primul rând legată de mentalitate, de principii. Alții pot pleca în călătorii de cunoaștere sau la studii, la muncă în străinătate, iar alții vora lege să se înscrie la cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau de perfecționare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a face schimări remarcabile în stilul de viață.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia odată cu această Lună Nouă din Fecioară să înceapă o nouă etapă transformatoare, o etapă care să le permită accesul la noi resurse interioare, dar și financiare. Noi începuturi legate de viața intimă. Unii nativi vor avea inspirație financiară, se vor preocupa să intre în posesia unei sume de bani, moșteniri, să obțină un credit, în timp ce alții se vor concentra pe debarasarea de amintiri, frici, obsesii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a se desprinde de trecut.

Nu rata: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2020

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de această Lună Nouă întocmai în sectorul relațiilor de lungă durată și al parteneriatelor profesionale. Nativii vor trece la o nouă etapă în relația de cuplu, vor analiza mult mai atent ceea ce au deja și ceea ce-și doresc. Nu este exclus ca unii Pești să înceapă o relație ce se va dovedi solidă și de lungă durată cu o persoană din cercul de prieteni, din anturaj, o persoană pe care deja o cunosc. Profesional, lunația le poate aduce ocazia unor noi începuturi profesionale, noi parteneriate și colaborări, asocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să asculte informațiile din jurul lor, mesajele și sfaturile pe care e primesc. Pot avea o revelație. Pot primi un răspuns.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat din povestea noastră”
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...